Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky!... Celý popis
Koupit za 581 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        100 %
        
        
    
    CALLEBAUT 811 hořká belgická čokoláda (54,5%) 1kg pecky
            
                Doprava:
                
                                              79 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        581 Kč
    
    
        Koupit za 581 Kč
    
        
        
        96 %
        
        
    
    Kvalitní belgická čokoláda 1kg 54,5% 811 - Callebaut
            
                Doprava:
                
                                              46 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        593 Kč
    
    
        Koupit za 593 Kč
    
        
        
        100 %
        
        
    
    Belgická čokoláda - Callebaut 811 HOŘKÁ 54,5 % / 1 kg
            
                Doprava:
                
                                              79 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        698 Kč
    
    
        Koupit za 698 Kč
    
        
        
        97 %
        
        
    
    Callebaut Pravá hořká čokoláda 54,5% (1 kg)
            
                Doprava:
                
                                              60 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        716 Kč
    
    
        Koupit za 716 Kč
    
        
        
        83 %
        
        
    
    Hořká čokoláda 54,5%, Callebaut 811, 1kg
            
                Doprava:
                
                                              1 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        777 Kč
    
    
        Koupit za 777 Kč
    
Popis
            Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
- Doporučené kombinace:
- vanilka, lékořice, máta, fenykl, kardamom, Raki - anýzová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, grenadin, makadamové ořechy, olivový olej.
- Doporučené použití:
- Cukrovinky: pro střední polévání, tvarování středních dutých figurek (15-30 cm), formování pralinek, formování malých dutých figurek (5-15 cm), míchání, dekorativní zdobení, nastříkání (airbrush), ochucování. Ideální pro produkty, jako jsou karamelky, polevy na ořechy, čokoládové pasty, krémové a máslové náplně, ganache, čokoládové plátky, truffle.
- Koláče a dezerty: k dochucení. Ideální pro produkty, jako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazury, čokoládová láva / fondán, pěna, omáčky, piškoty a koláče.
- Pekařské výrobky: k polévání a nanášení cukrové polevy. Ideální pro výrobky jako chléb a briošky, sušenky, muffiny, pekařský krém (krémový koláč, dánské pečivo a koláče).
- Zmrzliny a sorbety: k dochucení. Ideální pro výrobky, jako je americká zmrzlina, tradiční italská zmrzlina, italská zmrzlina a sorbety.
    - Doporučené kombinace:
- vanilka, lékořice, máta, fenykl, kardamom, Raki - anýzová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, grenadin, makadamové ořechy, olivový olej.
- Doporučené použití:
- Cukrovinky: pro střední polévání, tvarování středních dutých figurek (15-30 cm), formování pralinek, formování malých dutých figurek (5-15 cm), míchání, dekorativní zdobení, nastříkání (airbrush), ochucování. Ideální pro produkty, jako jsou karamelky, polevy na ořechy, čokoládové pasty, krémové a máslové náplně, ganache, čokoládové plátky, truffle.
- Koláče a dezerty: k dochucení. Ideální pro produkty, jako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazury, čokoládová láva / fondán, pěna, omáčky, piškoty a koláče.
- Pekařské výrobky: k polévání a nanášení cukrové polevy. Ideální pro výrobky jako chléb a briošky, sušenky, muffiny, pekařský krém (krémový koláč, dánské pečivo a koláče).
- Zmrzliny a sorbety: k dochucení. Ideální pro výrobky, jako je americká zmrzlina, tradiční italská zmrzlina, italská zmrzlina a sorbety.
Parametry
| Výrobce | Callebaut | 
| Hmotnost | 1000 g | 
| Druh čokolády | hořké | 
| Značka | Callebaut |