Dejte šanci tradičnímu tureckému způsobu přípravy kávy. Tato ručně vyráběná měděná džezva pochází přímo z Turecka. Byla vyrobena tradiční řemeslnou metodou a díky svému měděnému provedení má vysokou tepelnou vodivost. Pokud zvolíte tuto, můžete se těšit na 250 ml pravé turecké kávy připravené tradičním tureckým způsobem. - Objem: 250 ml - Materiál: měď, cín, rukojeť slitina - Země původu: Turecko - Rozměr: průměr 8,4 cm Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik): Džezva... Celý popis
Koupit za 384 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kaffia 250 ml
Doprava:
99 Kč
Skladem
384 Kč
Koupit za 384 Kč
Kaffia 250 ml
Doprava:
88 Kč
353 Kč
Koupit za 353 Kč
Džezva Kaffia - 250ml
Doprava:
45 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
Popis
Dejte šanci tradičnímu tureckému způsobu přípravy kávy. Tato ručně vyráběná měděná džezva pochází přímo z Turecka. Byla vyrobena tradiční řemeslnou metodou a díky svému měděnému provedení má vysokou tepelnou vodivost. Pokud zvolíte tuto, můžete se těšit na 250 ml pravé turecké kávy připravené tradičním tureckým způsobem.
- Objem: 250 ml
- Materiál: měď, cín, rukojeť slitina
- Země původu: Turecko
- Rozměr: průměr 8,4 cm
Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik):
Džezva (Cezve ibrik) je velmi jednoduchý nástroj pro přípravu tradiční turecké kávy. Doba přípravy by neměla přesáhnout více než 3 minuty. Doporučujeme použít 6 gramů kávy na 50 ml vody.
- Základem je čerstvá výběrová káva namletá na velmi jemnou velikost, skoro pudr.
- Vaši novou měděnou džezvu položte na zdroj tepla a naplňte s 2/3 studenou vodou.
- Vodu oslaďte cukrem (nebo kardamomem) a nasypte svou čerstvě namletou kávu.
- Jakmile začne káva pěnit, odstavte ji a jemně sklepněte. To opakujte ještě 2 krát.
- Kávu servírujte ihned po posledním sklepnutí.
- Objem: 250 ml
- Materiál: měď, cín, rukojeť slitina
- Země původu: Turecko
- Rozměr: průměr 8,4 cm
Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik):
Džezva (Cezve ibrik) je velmi jednoduchý nástroj pro přípravu tradiční turecké kávy. Doba přípravy by neměla přesáhnout více než 3 minuty. Doporučujeme použít 6 gramů kávy na 50 ml vody.
- Základem je čerstvá výběrová káva namletá na velmi jemnou velikost, skoro pudr.
- Vaši novou měděnou džezvu položte na zdroj tepla a naplňte s 2/3 studenou vodou.
- Vodu oslaďte cukrem (nebo kardamomem) a nasypte svou čerstvě namletou kávu.
- Jakmile začne káva pěnit, odstavte ji a jemně sklepněte. To opakujte ještě 2 krát.
- Kávu servírujte ihned po posledním sklepnutí.
Parametry
Výrobce | Kaffia |
Objem | 0.24 l |
Materiál | měď/potravinářský cín |