Forma na 4 zmrzliny s držátkem na dřevěnou špachtli. S touto silikonovou formou na nanuky bude výroba domácí zmrzliny skutečnou zábavou. Stačí nalít zmrzlinu do forem a zasunout dřevěnou špachtli. Po zmražení se zmrzlina snadno z formy vyndá. Balení obsahuje padesát dřevěných dřívek. Forma je vhodná pro teploty -60 až + 230°C Tato forma není určena na vodové nanuky, směs musí být dostatečně hustá, aby nedocházelo k vytékání obsahu skrz otvor pro dřívko k nanuku. Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:... Celý popis
Koupit za 380 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Forma na 4 zmrzliny s držátkem na dřevěnou špachtli.
S touto silikonovou formou na nanuky bude výroba domácí zmrzliny skutečnou zábavou. Stačí nalít zmrzlinu do forem a zasunout dřevěnou špachtli. Po zmražení se zmrzlina snadno z formy vyndá. Balení obsahuje padesát dřevěných dřívek. Forma je vhodná pro teploty -60 až + 230°C
Tato forma není určena na vodové nanuky, směs musí být dostatečně hustá, aby nedocházelo k vytékání obsahu skrz otvor pro dřívko k nanuku.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
S touto silikonovou formou se pracuje opravdu skvěle, lehce, rychle a jednoduše. Měla jsem už různé formy na nanuky, jak plastové, tak i z tužšího silikonu, ale tato je nejlepší. Nanuky mají na výšku 7 cm, na šířku 4 cm a hloubka formy je cca 2 cm. Objem jednoho kusu je 36 ml, ale pokud je hmota hustější a soudržná, může se trochu do formy navršit. Celá forma má rozměry 20 x 8,5 cm, ale vyčnívají ještě podpěry na dřívka, ty měří 3 cm. V nabídce tohoto e -shopu je ještě jedna forma ze stejného materiálu, ale na dva větší nanuky. Tak si každý vybere podle svých potřeb. Velikost těchto nanuků je ale pro běžnou konzumaci dostačující. Tato forma nezabere v mrazničce moc místa, což je bezesporu taky velkou výhodou. Nanuky se dostávají z formy velice lehce, jen se „vyloupnou“. Vyjímají se od špičky a tlakem na dřívko se z formy vytlačí. Jde to velice dobře a lehce, nanuky se nepoškodí. Nanuky se můžou udělat do zásoby, po vyjmutí z formy se dále skladují v mrazničce v dobře uzavřené dóze.
Já za sebe můžu tuto formu opravdu jen doporučit. Každý si vytvoří nanuky podle své chuti. Dají se vyrobit nanuky ovocné, z různých směsí tvarohu, jogurtu, smetany, s příchutí kávy, kokosu, čokolády, taky se dají vyrobit jen z dětské přesnídávky apd. Nanuky se můžou na povrchu potřít čokoládovou polevou. Lehce se taky vyrobí nanuky slazené stévií nebo jiným sladidlem pro diabetiky nebo přizpůsobené pro různé jiné diety a alergie na potraviny. Každý si určitě vytvoří nanuk, který mu bude chutnat a to bez přidaných barviv, palmového nebo kokosového tuku, stabilizátorů, emulgátorů a různých jiných přísad. Cena jednoho nanuku, které se mi doposud podařilo v této formě vyrobit, se pohybuje od cca 2,30 Kč. Záleží, v jaké cenové hladině se podaří každému nakoupit a ve výhodě budou ti, co mají zahrádku a vlastní ovoce. Takže investice do formy se brzy vrátí. Ale hlavní je, že víme, co jíme. Vše si můžeme udělat z poctivých a kvalitních surovin. S dobrou formou bude výroba nanuků i více bavit, vytvořit je zvládnou i děti. Opravdu doporučuji a odvážím se říct, že bude každý spokojený.
M.F.
Tato forma se hodí nejen na přípravu mražených nanuků, ale dá se využít i na nanuky pečené. Forma se jen nepatrně vytře olejem a velmi jemně vysype polohrubou moukou a do poloviny až tří čtvrtin výšky se vloží těsto kypřené práškem do pečiva. Korpusy se po upečení nechají zchladnout na mřížce. Pak se do nich teprve zatlačí dřívka, konce se před zasunutím do korpusů namáčejí do rozehřáté čokolády, aby nanuky na dřívku lépe držely. Po zatuhnutí se celé korpusy namáčejí nebo potírají čokoládou. Před zaschnutím se ještě můžou dozdobit nějakým cukrářským posypem. Může se použít i kokos nebo jemně či hrubě strouhané oříšky, ořechy, mandle nebo nesolené burské oříšky. V nabídce tohoto eshopu je i stojan, kde se dá umístit až 28 ks pečených nanuků. Tento stojan je univerzální, hodí se i na cake pops.
S touto silikonovou formou na nanuky bude výroba domácí zmrzliny skutečnou zábavou. Stačí nalít zmrzlinu do forem a zasunout dřevěnou špachtli. Po zmražení se zmrzlina snadno z formy vyndá. Balení obsahuje padesát dřevěných dřívek. Forma je vhodná pro teploty -60 až + 230°C
Tato forma není určena na vodové nanuky, směs musí být dostatečně hustá, aby nedocházelo k vytékání obsahu skrz otvor pro dřívko k nanuku.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
S touto silikonovou formou se pracuje opravdu skvěle, lehce, rychle a jednoduše. Měla jsem už různé formy na nanuky, jak plastové, tak i z tužšího silikonu, ale tato je nejlepší. Nanuky mají na výšku 7 cm, na šířku 4 cm a hloubka formy je cca 2 cm. Objem jednoho kusu je 36 ml, ale pokud je hmota hustější a soudržná, může se trochu do formy navršit. Celá forma má rozměry 20 x 8,5 cm, ale vyčnívají ještě podpěry na dřívka, ty měří 3 cm. V nabídce tohoto e -shopu je ještě jedna forma ze stejného materiálu, ale na dva větší nanuky. Tak si každý vybere podle svých potřeb. Velikost těchto nanuků je ale pro běžnou konzumaci dostačující. Tato forma nezabere v mrazničce moc místa, což je bezesporu taky velkou výhodou. Nanuky se dostávají z formy velice lehce, jen se „vyloupnou“. Vyjímají se od špičky a tlakem na dřívko se z formy vytlačí. Jde to velice dobře a lehce, nanuky se nepoškodí. Nanuky se můžou udělat do zásoby, po vyjmutí z formy se dále skladují v mrazničce v dobře uzavřené dóze.
Já za sebe můžu tuto formu opravdu jen doporučit. Každý si vytvoří nanuky podle své chuti. Dají se vyrobit nanuky ovocné, z různých směsí tvarohu, jogurtu, smetany, s příchutí kávy, kokosu, čokolády, taky se dají vyrobit jen z dětské přesnídávky apd. Nanuky se můžou na povrchu potřít čokoládovou polevou. Lehce se taky vyrobí nanuky slazené stévií nebo jiným sladidlem pro diabetiky nebo přizpůsobené pro různé jiné diety a alergie na potraviny. Každý si určitě vytvoří nanuk, který mu bude chutnat a to bez přidaných barviv, palmového nebo kokosového tuku, stabilizátorů, emulgátorů a různých jiných přísad. Cena jednoho nanuku, které se mi doposud podařilo v této formě vyrobit, se pohybuje od cca 2,30 Kč. Záleží, v jaké cenové hladině se podaří každému nakoupit a ve výhodě budou ti, co mají zahrádku a vlastní ovoce. Takže investice do formy se brzy vrátí. Ale hlavní je, že víme, co jíme. Vše si můžeme udělat z poctivých a kvalitních surovin. S dobrou formou bude výroba nanuků i více bavit, vytvořit je zvládnou i děti. Opravdu doporučuji a odvážím se říct, že bude každý spokojený.
M.F.
Tato forma se hodí nejen na přípravu mražených nanuků, ale dá se využít i na nanuky pečené. Forma se jen nepatrně vytře olejem a velmi jemně vysype polohrubou moukou a do poloviny až tří čtvrtin výšky se vloží těsto kypřené práškem do pečiva. Korpusy se po upečení nechají zchladnout na mřížce. Pak se do nich teprve zatlačí dřívka, konce se před zasunutím do korpusů namáčejí do rozehřáté čokolády, aby nanuky na dřívku lépe držely. Po zatuhnutí se celé korpusy namáčejí nebo potírají čokoládou. Před zaschnutím se ještě můžou dozdobit nějakým cukrářským posypem. Může se použít i kokos nebo jemně či hrubě strouhané oříšky, ořechy, mandle nebo nesolené burské oříšky. V nabídce tohoto eshopu je i stojan, kde se dá umístit až 28 ks pečených nanuků. Tento stojan je univerzální, hodí se i na cake pops.
Parametry
Výrobce | Silikomart |