Chléb Borodinskij 450g Franzelutsa Složení: pšeničná mouka, pitná voda, žitná mouka, žitný slad, cukr, glukózový sirup, sůl, koriandr, kvasnice, emulgátor mono- a diglyceridů mastných kyselin, konzervant propionát vápenatý. Tento výrobek může obsahovat stopy mléka, ořechů, oxidu siřičitého a siřičitanů. Podmínky skladování: Skladujte a uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazovat! Po rozmrazení uložte výrobek do chladničky a spotřebujte do 3 dnů. Výživové hodnoty... Celý popis
Koupit za 64 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Chléb Borodinskij 450g Franzelutsa
Doprava:
zdarma
Skladem
64 Kč
Koupit za 64 Kč
Popis
Chléb Borodinskij 450g Franzelutsa
Složení: pšeničná mouka, pitná voda, žitná mouka, žitný slad, cukr, glukózový sirup, sůl, koriandr, kvasnice, emulgátor mono- a diglyceridů mastných kyselin, konzervant propionát vápenatý.
Tento výrobek může obsahovat stopy mléka, ořechů, oxidu siřičitého a siřičitanů.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazovat! Po rozmrazení uložte výrobek do chladničky a spotřebujte do 3 dnů.
Výživové hodnoty pro 100g výrobku: Energetická hodnota 1031kJ/244kcal, Tuky 1,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, Sacharidy 48g, z toho Cukry 6g, Vláknina 7,2g, Bílkoviny 6,2g, Sůl 0,6g.
Země původu: Moldavsko.
Složení: pšeničná mouka, pitná voda, žitná mouka, žitný slad, cukr, glukózový sirup, sůl, koriandr, kvasnice, emulgátor mono- a diglyceridů mastných kyselin, konzervant propionát vápenatý.
Tento výrobek může obsahovat stopy mléka, ořechů, oxidu siřičitého a siřičitanů.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazovat! Po rozmrazení uložte výrobek do chladničky a spotřebujte do 3 dnů.
Výživové hodnoty pro 100g výrobku: Energetická hodnota 1031kJ/244kcal, Tuky 1,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, Sacharidy 48g, z toho Cukry 6g, Vláknina 7,2g, Bílkoviny 6,2g, Sůl 0,6g.
Země původu: Moldavsko.
Parametry
Druh | chléb |