Lahodný BIO vanilkový puding bez lepku s kousky mleté vanilky a vanilkovým extraktem. Návod k přípravě Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Tip Amylonky Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě. Složení vanilkový: kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5... Celý popis
Koupit za 12 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Amylon Puding vanilkový - bez lepku 40g 40g
Doprava:
69 Kč
Skladem
12 Kč
Koupit za 12 Kč
AMYLON Puding vanilkový bez lepku 40 g
Doprava:
zdarma
Skladem
15 Kč
Koupit za 15 Kč
Amylon Vanilkový puding 40g bez lepku
Doprava:
91 Kč
Skladem
13 Kč
Koupit za 13 Kč
AMYLON Puding vanilkový bez lepku 40 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
12 Kč
Koupit za 12 Kč
Vanilkový puding bez lepku 40 g AMYLON
Doprava:
58 Kč
Skladem
12 Kč
Koupit za 12 Kč
Popis
Lahodný BIO vanilkový puding bez lepku s kousky mleté vanilky a vanilkovým extraktem.
Návod k přípravě
Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby.
Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Tip Amylonky
Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Složení vanilkový: kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva: kurkumin, karoteny, aroma
Složení čokoládový: kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 20%, jedlá sůl
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Návod k přípravě
Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby.
Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Tip Amylonky
Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Složení vanilkový: kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva: kurkumin, karoteny, aroma
Složení čokoládový: kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 20%, jedlá sůl
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Parametry
Výrobce | Amylon |
Hmotnost | 40 g |