GRIZLY Kmín celý 500 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Kmín celý 100 % Země původu: Česká republika , Finsko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu(během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Nepostradatelná surovina v kuchyni. Kmín je jedno z nejstarších koření, roste planě na loukách i pastvinách. Má velmi charakteristickou chuť, která je poměrně výrazná,... Celý popis
Koupit za 109 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Kmín celý 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Popis
GRIZLY Kmín celý 500 g
Administrativní zařazení: Koření
Složení: Kmín celý 100 %
Země původu: Česká republika , Finsko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu(během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Nepostradatelná surovina v kuchyni. Kmín je jedno z nejstarších koření, roste planě na loukách i pastvinách. Má velmi charakteristickou chuť, která je poměrně výrazná, někdy až štiplavě ostrá, pokud zrníčko rozkoušete. Kmín je navíc skvělý pomocník na trávení, pomáhá proti nadýmání a žaludečním křečím.
Použití: Používá se k různým úpravám masa, ale i zeleniny, luštěnin a rýže. Hodí se do polévek, pečiva i salátů. Rozhodně by ale neměl chybět ve vařených bramborách nebo v zelí.
Kmín celý patří k nejstarším druhů koření u nás. Hodí se do polévek, brambor nebo na maso. Má velmi výraznou chuť.
Administrativní zařazení: Koření
Složení: Kmín celý 100 %
Země původu: Česká republika , Finsko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu(během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Nepostradatelná surovina v kuchyni. Kmín je jedno z nejstarších koření, roste planě na loukách i pastvinách. Má velmi charakteristickou chuť, která je poměrně výrazná, někdy až štiplavě ostrá, pokud zrníčko rozkoušete. Kmín je navíc skvělý pomocník na trávení, pomáhá proti nadýmání a žaludečním křečím.
Použití: Používá se k různým úpravám masa, ale i zeleniny, luštěnin a rýže. Hodí se do polévek, pečiva i salátů. Rozhodně by ale neměl chybět ve vařených bramborách nebo v zelí.
Kmín celý patří k nejstarším druhů koření u nás. Hodí se do polévek, brambor nebo na maso. Má velmi výraznou chuť.
Parametry
Výrobce | Grizly |
Druh koření | kmín |