Původní Surströmming -Vyrobeno ve Švédsku!Datum expirace – únor 2026 – je nejnovější šarže, kterou lze koupit. Každá plechovka je skladována v chladírenském skladu podle doporučení výrobce při teplotě od 4 °C do 6 °C. Po obdržení výrobku je vhodné ho uchovávat v chladničce, aby byly zajištěny optimální podmínky. Röda Ulven (červený vlk) byla založena v roce 1946. Röda Ulven se díky nápadným obalům brzy stala synonymem fermentovaného sleďu a v současnosti je přední značkou ve Švédsku. Název Röda... Celý popis
Koupit za 456 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Surströmming Röda Ulven Filé Sleď 0,4 kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
456 Kč
Koupit za 456 Kč
Popis
Původní Surströmming -Vyrobeno ve Švédsku!Datum expirace – únor 2026 – je nejnovější šarže, kterou lze koupit.
Každá plechovka je skladována v chladírenském skladu podle doporučení výrobce při teplotě od 4 °C do 6 °C. Po obdržení výrobku je vhodné ho uchovávat v chladničce, aby byly zajištěny optimální podmínky.
Röda Ulven (červený vlk) byla založena v roce 1946. Röda Ulven se díky nápadným obalům brzy stala synonymem fermentovaného sleďu a v současnosti je přední značkou ve Švédsku. Název Röda Ulven pochází od Ulvön (Ostrov Vlka), mekky švédského Surströmminga. Slovo „Röda“ (červená) pochází z toho, že ostrov svítí zcela červeně díky krásné červené žule Rapakivi.
Plechovka obsahuje rybí filé z kysaného sleďu Surströmming, které je velmi praktické při použití. Konzerva obsahuje 400 g zálivky, ve které je 300 gramů kysaných sleďů surströmming.
1) Surströmming na sendvičích:
Jednorázový plátek chleba
Plátky červené cibule
Plátky rajčat
Listy salátu
Surströmming (vytlačený z přebytečné tekutiny)
2) Surströmming salát:
Směs salátů (např. rukola, špenát, ledová)
Plátky červené cibule
Kousky okurky
Plátky brambor vařených v uniformách
Surströmming (vytlačený z přebytečné tekutiny)
Dressing na bázi olivového oleje, octa a koření
3) Surströmming zapečené brambory:
Plátky vařených brambor
Plátky červené cibule
Surströmming (vytlačený z přebytečné tekutiny)
Krémová omáčka na bázi smetany nebo majonézy
Posyp z kopru a pažitky
4) Wrap s Surströmmingem:
Tortilla nebo tenké placky
Plátky rajčat
Plátky okurky
Plátky červené cibule
Surströmming (vytlačený z přebytečné tekutiny)
Nezapomeňte, že surströmming má velmi intenzivní vůni a chuť, takže to může být pro některé lidi kulinářská výzva. Při přípravě těchto pokrmů se snažte omezit kontakt s otevřenou plechovkou a pracovat na dobře větraném místě.
Každá plechovka je skladována v chladírenském skladu podle doporučení výrobce při teplotě od 4 °C do 6 °C. Po obdržení výrobku je vhodné ho uchovávat v chladničce, aby byly zajištěny optimální podmínky.
Röda Ulven (červený vlk) byla založena v roce 1946. Röda Ulven se díky nápadným obalům brzy stala synonymem fermentovaného sleďu a v současnosti je přední značkou ve Švédsku. Název Röda Ulven pochází od Ulvön (Ostrov Vlka), mekky švédského Surströmminga. Slovo „Röda“ (červená) pochází z toho, že ostrov svítí zcela červeně díky krásné červené žule Rapakivi.
Plechovka obsahuje rybí filé z kysaného sleďu Surströmming, které je velmi praktické při použití. Konzerva obsahuje 400 g zálivky, ve které je 300 gramů kysaných sleďů surströmming.
1) Surströmming na sendvičích:
Jednorázový plátek chleba
Plátky červené cibule
Plátky rajčat
Listy salátu
Surströmming (vytlačený z přebytečné tekutiny)
2) Surströmming salát:
Směs salátů (např. rukola, špenát, ledová)
Plátky červené cibule
Kousky okurky
Plátky brambor vařených v uniformách
Surströmming (vytlačený z přebytečné tekutiny)
Dressing na bázi olivového oleje, octa a koření
3) Surströmming zapečené brambory:
Plátky vařených brambor
Plátky červené cibule
Surströmming (vytlačený z přebytečné tekutiny)
Krémová omáčka na bázi smetany nebo majonézy
Posyp z kopru a pažitky
4) Wrap s Surströmmingem:
Tortilla nebo tenké placky
Plátky rajčat
Plátky okurky
Plátky červené cibule
Surströmming (vytlačený z přebytečné tekutiny)
Nezapomeňte, že surströmming má velmi intenzivní vůni a chuť, takže to může být pro některé lidi kulinářská výzva. Při přípravě těchto pokrmů se snažte omezit kontakt s otevřenou plechovkou a pracovat na dobře větraném místě.