Grundle  (Gavún štíhlý) - dnes již téměř zapomenutá staropražská pochoutka - dříve také známé jako "mřenky" - snadná a rychlá příprava - velikost: 5-8 cm/ks - mražené 1kg balení Návod na přípravu: Grundle propláchneme ve studené vodě, necháme okapat, obalíme v mouce (případně v klasickém trojobalu) a smažíme dozlatova. Tyto potraviny naleznete v sekci mražené ryby, podobné potraviny naleznete v sekci ryby.

Koupit za 150 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Grundle  (Gavún štíhlý)

- dnes již téměř zapomenutá staropražská pochoutka

- dříve také známé jako "mřenky"

- snadná a rychlá příprava

- velikost: 5-8 cm/ks

- mražené 1kg balení

Návod na přípravu:

Grundle propláchneme ve studené vodě, necháme okapat, obalíme v mouce (případně v klasickém trojobalu) a smažíme dozlatova.

Tyto potraviny naleznete v sekci mražené ryby, podobné potraviny naleznete v sekci ryby.
Zobrazit více