Řezná deska, šajba slouží jako deska do masostrojku na mletí masa, ale i jiných surovin. Velikost otvorů určuje výslednou zrnitost namleté suroviny. Pro zachování co nejdelší životnosti doporučuje výrobce po použití omýt desku teplou vodou, důkladně osušit a skladovat v suchém a neagresivním prostředí. Klíčové vlastnosti desky do mlýnku na maso KDS 10/16, šajbaŘezná deska je vyrobená v české nožířské firmě KDS, a je doplňkem ke strojku na maso Porkert 10Využijete ji k mletí masa na jemno nebo k... Celý popis

Koupit za 239 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Řezná deska, šajba slouží jako deska do masostrojku na mletí masa, ale i jiných surovin. Velikost otvorů určuje výslednou zrnitost namleté suroviny. Pro zachování co nejdelší životnosti doporučuje výrobce po použití omýt desku teplou vodou, důkladně osušit a skladovat v suchém a neagresivním prostředí. Klíčové vlastnosti desky do mlýnku na maso KDS 10/16, šajbaŘezná deska je vyrobená v české nožířské firmě KDS, a je doplňkem ke strojku na maso Porkert 10Využijete ji k mletí masa na jemno nebo k mletí ovoce a zeleninyPrůměr řezné desky 69,5 mmPrůměr vnitřního otvoru 10 mmPrůměr otvorů 16 mmVyrobeno v České republicePo použití omyjte, osušte a ošetřete jedlým olejem
Zobrazit více