Deutsche See Filety ze sledě v hořčično koprovém krému 200g Dopřejte si delikatesu ze severu! Tyto šťavnaté a jemné filety ze sledě jsou pečlivě naloženy v lahodném hořčično-koprovém krému, který dodává rybě vyváženou kombinaci pikantnosti a svěžesti. Ideální jako studený předkrm, součást obložených talířů nebo jako rychlá a chutná večeře s pečivem. Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování... Celý popis
Koupit za 51 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Deutsche See Filety ze sledě v hořčično koprovém krému 200g
Dopřejte si delikatesu ze severu! Tyto šťavnaté a jemné filety ze sledě jsou pečlivě naloženy v lahodném hořčično-koprovém krému, který dodává rybě vyváženou kombinaci pikantnosti a svěžesti. Ideální jako studený předkrm, součást obložených talířů nebo jako rychlá a chutná večeře s pečivem.
Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.
Složení
Sleďové filety 60 %, voda, hořčice 10 % (voda, hořčičné semínko, lihový ocet, sůl, koření), řepkový olej, cukr, med, škrob, zahušťovadla: guarová guma (E412), karubin (E410); sušené odstředěné mléko, koření, okyselující látka: kyselina octová (E260); přírodní aroma, sušený kopr 0,1 %, barvivo: paprikový extrakt (E160c)
Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g
Energie
891kJ//215kcal
Tuky
17,0g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,3g
Sacharidy
4,7g
Z toho cukry
3,5g
Bílkoviny
10g
Sůl
1,3g
Země původu: Lotyšsko
Recept
Filety ze sledě s rychlým okurkovo ředkvičkovým salátem (2 porce)
Ingredience
- 1 konzerva filetů ze sledě v hořčično koprovém krému (Deutsche See)
- 1/2 okurky
- 6 ředkviček
- 1/2 červené cibule
- 1 lžíce hořčice
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 lžička bílého vinného octa
- sůl a pepř
- 2 snítky kopru
Postup
1. Okurku a ředkvičky omyjte, nakrájejte na tenké plátky a dejte do misky. Kopr omyjte a osušte.
2. Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli. Vyšlehejte hořčici a olivový olej. Poté přidejte ocet a nakrájenou cibuli a dochuťte solí a pepřem.
3. Smíchejte hořčičný dresink s plátky zeleniny a nechte salát několik minut odstát.
4. Okurkovo ředkvičkový salát podávejte s filety ze sledě a koprovou omáčkou. Navrch natrhejte čerstvý kopr a posypte trochou pepře.
Tip: K tomu se dobře hodí čerstvě uvařené brambory.
Dopřejte si delikatesu ze severu! Tyto šťavnaté a jemné filety ze sledě jsou pečlivě naloženy v lahodném hořčično-koprovém krému, který dodává rybě vyváženou kombinaci pikantnosti a svěžesti. Ideální jako studený předkrm, součást obložených talířů nebo jako rychlá a chutná večeře s pečivem.
Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.
Složení
Sleďové filety 60 %, voda, hořčice 10 % (voda, hořčičné semínko, lihový ocet, sůl, koření), řepkový olej, cukr, med, škrob, zahušťovadla: guarová guma (E412), karubin (E410); sušené odstředěné mléko, koření, okyselující látka: kyselina octová (E260); přírodní aroma, sušený kopr 0,1 %, barvivo: paprikový extrakt (E160c)
Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g
Energie
891kJ//215kcal
Tuky
17,0g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,3g
Sacharidy
4,7g
Z toho cukry
3,5g
Bílkoviny
10g
Sůl
1,3g
Země původu: Lotyšsko
Recept
Filety ze sledě s rychlým okurkovo ředkvičkovým salátem (2 porce)
Ingredience
- 1 konzerva filetů ze sledě v hořčično koprovém krému (Deutsche See)
- 1/2 okurky
- 6 ředkviček
- 1/2 červené cibule
- 1 lžíce hořčice
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 lžička bílého vinného octa
- sůl a pepř
- 2 snítky kopru
Postup
1. Okurku a ředkvičky omyjte, nakrájejte na tenké plátky a dejte do misky. Kopr omyjte a osušte.
2. Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli. Vyšlehejte hořčici a olivový olej. Poté přidejte ocet a nakrájenou cibuli a dochuťte solí a pepřem.
3. Smíchejte hořčičný dresink s plátky zeleniny a nechte salát několik minut odstát.
4. Okurkovo ředkvičkový salát podávejte s filety ze sledě a koprovou omáčkou. Navrch natrhejte čerstvý kopr a posypte trochou pepře.
Tip: K tomu se dobře hodí čerstvě uvařené brambory.
Parametry
| Výrobce | Deutsche See |