Dolské kvasinky a živná sůl na výrobu 50 litrů medoviny Kvalitní Dolské kvasinky a živná sůl na 50 l medoviny. Dolské kvasinky byly speciálně vyšlechtěny odborníky ve Výzkumném ústavu včelařském s.r.o. v Dole, kde prošly náročným procesem selekce a optimalizace. Díky tomu disponují ideálními vlastnostmi k výrobě vysoce kvalitní, chutné a aromatické české medoviny s charakteristickým profilem. Tyto výjimečné kvasinky lze s úspěchem použít i k výrobě různých druhů ovocných vín, kde rovněž zajistí... Celý popis
Koupit za 115 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Dol Dolské kvasinky na výrobu medoviny│Návod v PDF formě na této adrese
Doprava:
99 Kč
Skladem
115 Kč
Koupit za 115 Kč

Dol Dolské kvasinky na výrobu medoviny
Doprava:
59 Kč
Skladem
101 Kč
Koupit za 101 Kč
Kvasinky na výrobu medoviny 50 l - VÚ Dol.
Doprava:
99 Kč
Skladem
84 Kč
Koupit za 84 Kč

Kvasinky na výrobu medoviny 50 l - VÚ Dol.
Doprava:
79 Kč
Skladem
84 Kč
Koupit za 84 Kč

Dol Dolské kvasinky na výrobu medoviny
Doprava:
99 Kč
Skladem
84 Kč
Koupit za 84 Kč
Popis
Dolské kvasinky a živná sůl na výrobu 50 litrů medoviny
Kvalitní Dolské kvasinky a živná sůl na 50 l medoviny.
Dolské kvasinky byly speciálně vyšlechtěny odborníky ve Výzkumném ústavu včelařském s.r.o. v Dole, kde prošly náročným procesem selekce a optimalizace. Díky tomu disponují ideálními vlastnostmi k výrobě vysoce kvalitní, chutné a aromatické české medoviny s charakteristickým profilem. Tyto výjimečné kvasinky lze s úspěchem použít i k výrobě různých druhů ovocných vín, kde rovněž zajistí spolehlivý kvasný proces. Konzerva těchto pečlivě připravených kvasinek se vyznačuje mimořádně dlouhou životností. Dolské kvasinky si zachovávají svou aktivitu nejlépe při skladování v prostředí s nižší teplotou (optimálně mezi 10-20 °C), což prodlužuje jejich použitelnost. Je důležité upozornit, že po otevření tuby je nezbytné celý obsah ihned použít k přípravě zákvasu podle podrobného návodu, který je součástí balení.
Jak připravíte dobrou medovinu? - návod
Nejčastější chyby, jenž jsou příčinou neúspěšné výroby medoviny:
- nedostatečně rozkvašený zákvas – zákvas byl ponechán při příliš nízké teplotě nebo po
nedostatečně dlouhou dobu, a proto neobsahuje dostatek aktivních kvasinek pro zahájení kvalitního kvasného procesu
- přidání celé dávky živné soli do zákvasu místo do medového roztoku, což může narušit rovnováhu kvasného procesu a negativně ovlivnit výslednou chuť
- nedostatečná nebo nevhodná teplota při primárním kvašení, případně kolísavá teplota (například nevhodné umístění nádoby s kvasícím roztokem v blízkosti topení, kde dochází k teplotním výkyvům)
- nedostatečně důkladné vaření medového roztoku spojené s nedůsledným odstraňováním vznikající pěny, což může vést k nežádoucím příchutím v hotovém produktu
Pokud medovina
předčasně přestala kvasit a zůstává nepříjemně sladká (v případech, kdy při počátečním vaření nebyla hustota roztoku překročena
nad doporučených 26 - 30 sacharometrických stupňů), odborníci doporučujeme medovinu pečlivě přetočit s...
Kvalitní Dolské kvasinky a živná sůl na 50 l medoviny.
Dolské kvasinky byly speciálně vyšlechtěny odborníky ve Výzkumném ústavu včelařském s.r.o. v Dole, kde prošly náročným procesem selekce a optimalizace. Díky tomu disponují ideálními vlastnostmi k výrobě vysoce kvalitní, chutné a aromatické české medoviny s charakteristickým profilem. Tyto výjimečné kvasinky lze s úspěchem použít i k výrobě různých druhů ovocných vín, kde rovněž zajistí spolehlivý kvasný proces. Konzerva těchto pečlivě připravených kvasinek se vyznačuje mimořádně dlouhou životností. Dolské kvasinky si zachovávají svou aktivitu nejlépe při skladování v prostředí s nižší teplotou (optimálně mezi 10-20 °C), což prodlužuje jejich použitelnost. Je důležité upozornit, že po otevření tuby je nezbytné celý obsah ihned použít k přípravě zákvasu podle podrobného návodu, který je součástí balení.
Jak připravíte dobrou medovinu? - návod
Nejčastější chyby, jenž jsou příčinou neúspěšné výroby medoviny:
- nedostatečně rozkvašený zákvas – zákvas byl ponechán při příliš nízké teplotě nebo po
nedostatečně dlouhou dobu, a proto neobsahuje dostatek aktivních kvasinek pro zahájení kvalitního kvasného procesu
- přidání celé dávky živné soli do zákvasu místo do medového roztoku, což může narušit rovnováhu kvasného procesu a negativně ovlivnit výslednou chuť
- nedostatečná nebo nevhodná teplota při primárním kvašení, případně kolísavá teplota (například nevhodné umístění nádoby s kvasícím roztokem v blízkosti topení, kde dochází k teplotním výkyvům)
- nedostatečně důkladné vaření medového roztoku spojené s nedůsledným odstraňováním vznikající pěny, což může vést k nežádoucím příchutím v hotovém produktu
Pokud medovina
předčasně přestala kvasit a zůstává nepříjemně sladká (v případech, kdy při počátečním vaření nebyla hustota roztoku překročena
nad doporučených 26 - 30 sacharometrických stupňů), odborníci doporučujeme medovinu pečlivě přetočit s...
Parametry
Výrobce | JaHan |