Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66% ovoce!... Celý popis
Koupit za 54 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        98 %
        
        
    
    Dr. Oetker Extra 2:1 želírovací cukr, 500 g
            
                Doprava:
                
                                              zdarma
                                         
            
                    Skladem
            
    
        54 Kč
    
    
        Koupit za 54 Kč
    
        
        
        0 %
        
        
    
    Dr Oetker želírovací cukr extra 21 500 g
            
                Doprava:
                
                                              49 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        53 Kč
    
    
        Koupit za 53 Kč
    
        
        
        98 %
        
        
    
    Dr. Oetker Extra 2:1 želírovací cukr, 500 g
            
                Doprava:
                
                                              51 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        50 Kč
    
    
        Koupit za 50 Kč
    
        
        
        0 %
        
        
    
    Dr.Oetker Želírovací cukr Extra 2:1 500g
            
                Doprava:
                
                                              65 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        48 Kč
    
    
        Koupit za 48 Kč
    
Popis
            Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66% ovoce!
Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přídáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Složení: cukr, želírující látka 1,1% (pektiny), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant (kyselina sorbová). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
    Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přídáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Složení: cukr, želírující látka 1,1% (pektiny), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant (kyselina sorbová). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
Parametry
| Výrobce | Dr.Oetker |