Světová specialita! Red Velvet dort, v překladu „Červený samet“ pochází údajně z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechte se i vy okouzlit jedinečnou červenohnědou barvou korpusu, která krásně kontrastuje s bílým krémem a vyzkoušejte další z našich světových specialit. Krém na dort si můžete připravit v několika zajímavých kombinacích a výsledná delikátní chuť bude pokaždé trochu jiná. Připravte si rafinovaně sladkokyselý krém se zakysanou smetanou, pikantní s čerstvým smetanovým sýrem (např.... Celý popis
Koupit za 92 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Dr. Oetker Red Velvet dort 385g
Doprava:
69 Kč
Skladem
92 Kč
Koupit za 92 Kč
Dr. Oetker Red Velvet dort (385 g) DO0065 dortis - Dr. Oetker
Doprava:
59 Kč
Skladem
110 Kč
Koupit za 110 Kč
Dr. Oetker Red Velvet dort (385 g) DO0065 dortis
Doprava:
59 Kč
Skladem
106 Kč
Koupit za 106 Kč
Dr. Oetker Dort Red Velvet 385g
Doprava:
zdarma
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Popis
Světová specialita! Red Velvet dort, v překladu „Červený samet“ pochází údajně z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechte se i vy okouzlit jedinečnou červenohnědou barvou korpusu, která krásně kontrastuje s bílým krémem a vyzkoušejte další z našich světových specialit.
Krém na dort si můžete připravit v několika zajímavých kombinacích a výsledná delikátní chuť bude pokaždé trochu jiná. Připravte si rafinovaně sladkokyselý krém se zakysanou smetanou, pikantní s čerstvým smetanovým sýrem (např. Lučina) a nebo sladký se smetanou ke šlehání či mascarpone. Příprava je jednoduchá a výsledek je efektní. Stojí za to ho vyzkoušet!
Balení obsahuje dva sáčky: směs na korpus a směs na krém.
NÁVOD K POUŽITÍ Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte na korpus: 3 vejce, 100-125 ml vychlazené smetany ke šlehání Na krém: 100-125 vychlazené smetany ke šlehání, 180-200 g zakysané smetany (12-18 %) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160°C 30-35 min. Horkovzdušná trouba: 140° C 30-35 min. Plynová trouba: stř. stupeň 30-35 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu ? 26 cm. 1. Příprava korpusu: obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty).Těsto vlijeme do vymazané dortové formy a moukou vysypané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme podle tabulky. 2. Příprava krému: obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). 3. Dokončení dortu: upečený korpus uvolníme s formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky. Tip: Místo zakysané smetany můžeme použít např. 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého smetanového sýra nebo 250 g mascarpone.
Složení
Cukr, Pšeničná mouka, Pšeničný škrob, Zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), mléčná bílkovina), Emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukozový sirup, sušené odtučněné mléko), Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, Modifikovaný kukuřičný škrob, Kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný), Sušený vaječný bílek, Barvivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9 %, Aroma, Přírodní vanilkové aroma
Může obsahovat stopy vaječného žloutku a lupinové mouky.
Alergeny jsou označeny tučným písmem.
Výživové hodnoty Výživové údaje v hotovém výrobku:* na 100 g na 1 porci à 79 g (%**) Energie 1191 kJ 941 kJ 284 kcal 225 kcal 11 % Tuky 14 g 11 g 16 % z toho nasycené mastné kyseliny 9,1 g 7,2 g 36 % Sacharidy 34 g 27 g 10 % z toho cukry 23 g 18 g 20 % Bílkoviny 4,6 g 3,7 g 7 % Sůl 0,4 g 0,32 g 5 % * dort připraven podle návodu se 200 ml smetany ke šlehání a 200 g zakysané smetany (obsah tuku 18 %)
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, Kladno, Tel.: 312 830 210 (centrála)
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
Krém na dort si můžete připravit v několika zajímavých kombinacích a výsledná delikátní chuť bude pokaždé trochu jiná. Připravte si rafinovaně sladkokyselý krém se zakysanou smetanou, pikantní s čerstvým smetanovým sýrem (např. Lučina) a nebo sladký se smetanou ke šlehání či mascarpone. Příprava je jednoduchá a výsledek je efektní. Stojí za to ho vyzkoušet!
Balení obsahuje dva sáčky: směs na korpus a směs na krém.
NÁVOD K POUŽITÍ Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte na korpus: 3 vejce, 100-125 ml vychlazené smetany ke šlehání Na krém: 100-125 vychlazené smetany ke šlehání, 180-200 g zakysané smetany (12-18 %) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160°C 30-35 min. Horkovzdušná trouba: 140° C 30-35 min. Plynová trouba: stř. stupeň 30-35 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu ? 26 cm. 1. Příprava korpusu: obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty).Těsto vlijeme do vymazané dortové formy a moukou vysypané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme podle tabulky. 2. Příprava krému: obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). 3. Dokončení dortu: upečený korpus uvolníme s formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky. Tip: Místo zakysané smetany můžeme použít např. 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého smetanového sýra nebo 250 g mascarpone.
Složení
Cukr, Pšeničná mouka, Pšeničný škrob, Zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), mléčná bílkovina), Emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukozový sirup, sušené odtučněné mléko), Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, Modifikovaný kukuřičný škrob, Kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný), Sušený vaječný bílek, Barvivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9 %, Aroma, Přírodní vanilkové aroma
Může obsahovat stopy vaječného žloutku a lupinové mouky.
Alergeny jsou označeny tučným písmem.
Výživové hodnoty Výživové údaje v hotovém výrobku:* na 100 g na 1 porci à 79 g (%**) Energie 1191 kJ 941 kJ 284 kcal 225 kcal 11 % Tuky 14 g 11 g 16 % z toho nasycené mastné kyseliny 9,1 g 7,2 g 36 % Sacharidy 34 g 27 g 10 % z toho cukry 23 g 18 g 20 % Bílkoviny 4,6 g 3,7 g 7 % Sůl 0,4 g 0,32 g 5 % * dort připraven podle návodu se 200 ml smetany ke šlehání a 200 g zakysané smetany (obsah tuku 18 %)
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, Kladno, Tel.: 312 830 210 (centrála)
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
Parametry
Výrobce | Dr. Oetker |
Hmotnost | 0.385 kg |