Na šetrné vaření, dušení a pečení Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání 3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm Objem vnitřní nádoby 6,5 l • Na šetrné vaření, dušení a pečení • Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání • Objem vnitřní nádoby 6,5 l • 3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm • Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin. • Elektronický ovládací panel s LED displejem • Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba 6,5 l • Žáruvzdorná... Celý popis
Koupit za 1 699 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ECG PH 6520 pomalý hrnec
Doprava:
zdarma
Skladem
1 699 Kč
Koupit za 1 699 Kč
Elektrický hrnec ECG PH 6520
Doprava:
zdarma
Skladem
2 067 Kč
Koupit za 2 067 Kč
ECG PH 6520
Doprava:
59 Kč
Skladem
1 990 Kč
Koupit za 1 990 Kč
Pomalý hrnec ECG PH 6520
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 990 Kč
Koupit za 1 990 Kč
ECG PH 6520
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 990 Kč
Koupit za 1 990 Kč
Popis
Na šetrné vaření, dušení a pečení
Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
Objem vnitřní nádoby 6,5 l
• Na šetrné vaření, dušení a pečení
• Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
• Objem vnitřní nádoby 6,5 l
• 3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
• Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.
• Elektronický ovládací panel s LED displejem
• Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba 6,5 l
• Žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu
• Nerezové provedení vnějšího pláště hrnce
• Max objem: 6,5 l
• Jmenovité napětí: 220–240 V~ 50/60 Hz
• Jmenovitý příkon: 320 W
• Rozměry: 41,5 x 27,5 x 30 cm (Š x V x H)
Hlavní výhody "pomalého" vaření
Tato metoda je charakteristická dlouhou dobou vaření při nízkých teplotách, proto se zjednodušeně nazývá pomalé vaření .
Hlavní výhodou pomalého vaření je, že si potraviny uchovávají své aroma a chuť. Díky této úpravě bude chuť přidaných bylinek a koření výraznější a maso jemnější. Další nespornou výhodou je, že se připravovaný pokrm nedá prakticky připálit. Pomalé vaření v hrnci s vnitřní keramickou nádobou zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa a také drůbeže vcelku, tedy kachny, husy a další. Oblíbená jsou také jídla tzv. vše v jednom hrnci, kdy se celý pokrm vaří dohromady, což ušetří čas strávený přípravou jídla.
Komfort vaření ve "Slow Cooker„ hrnci
Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a perfektně rozděluje teplo kolem vařeného pokrmu. Keramický hrnec lze rovněž samostatně použít na gratinování a zapékání v troubě a také v něm můžete pokrm přímo servírovat na stůl.
Na ovládacím panelu lze nastavit provozní teplotu ve třech stupních - vysoká, nízká nebo udržování v teple.
Dále lze nastavit dobu přípravy pokrmu.
Přednastavena je 12hodinová fáze vaření, po jejímž uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.
Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
Objem vnitřní nádoby 6,5 l
• Na šetrné vaření, dušení a pečení
• Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
• Objem vnitřní nádoby 6,5 l
• 3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
• Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.
• Elektronický ovládací panel s LED displejem
• Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba 6,5 l
• Žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu
• Nerezové provedení vnějšího pláště hrnce
• Max objem: 6,5 l
• Jmenovité napětí: 220–240 V~ 50/60 Hz
• Jmenovitý příkon: 320 W
• Rozměry: 41,5 x 27,5 x 30 cm (Š x V x H)
Hlavní výhody "pomalého" vaření
Tato metoda je charakteristická dlouhou dobou vaření při nízkých teplotách, proto se zjednodušeně nazývá pomalé vaření .
Hlavní výhodou pomalého vaření je, že si potraviny uchovávají své aroma a chuť. Díky této úpravě bude chuť přidaných bylinek a koření výraznější a maso jemnější. Další nespornou výhodou je, že se připravovaný pokrm nedá prakticky připálit. Pomalé vaření v hrnci s vnitřní keramickou nádobou zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa a také drůbeže vcelku, tedy kachny, husy a další. Oblíbená jsou také jídla tzv. vše v jednom hrnci, kdy se celý pokrm vaří dohromady, což ušetří čas strávený přípravou jídla.
Komfort vaření ve "Slow Cooker„ hrnci
Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a perfektně rozděluje teplo kolem vařeného pokrmu. Keramický hrnec lze rovněž samostatně použít na gratinování a zapékání v troubě a také v něm můžete pokrm přímo servírovat na stůl.
Na ovládacím panelu lze nastavit provozní teplotu ve třech stupních - vysoká, nízká nebo udržování v teple.
Dále lze nastavit dobu přípravy pokrmu.
Přednastavena je 12hodinová fáze vaření, po jejímž uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.
Parametry
Výrobce | ECG |
Příkon | 320 W |
Objem | 6.5 l |
Hmotnost | 5.46 kg |
Počet programů | 3 |
Displej | ano |
Typ | pomalé hrnce |
Odložený start | ne |