Gel k zevnímu ošetření svalů, kloubů, šlach, vazů a měkkých tkání velkých zvířat, zejména koní. Používá se na masáže otoků a čerstvých akutních nekrvácejících zranění vzniklých úrazem nebo nadměrnou zátěží. Obsahuje ve vyvážené formě chladivé a derivační látky a výtažek z kořene kostivalu lékařského s hojivými slizy a allantoinem, díky kterým rychle ulevuje od bolesti. Pravidelné masáže obnovují pružnost pohybového aparátu i v extrémních podmínkách. Způsob použití: Po zátěži nebo při výskytu těžkostí... Celý popis
Koupit za 280 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Kostivalový masážní gel Eliott, 450ml
Doprava:
90 Kč
Skladem
280 Kč
Koupit za 280 Kč

KOSTIVALOVÝ MASÁŽNÍ GEL ELIOTT 450 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
339 Kč
Koupit za 339 Kč
Eliott Gel masážní kostivalový 450 ml
Doprava:
zdarma
310 Kč
Koupit za 310 Kč

Eliott® Kostivalový masážní gel Eliott 450 ml
Doprava:
64 Kč
Skladem
304 Kč
Koupit za 304 Kč

Eliott kostivalový masážní gel 450 ml
Doprava:
38 Kč
Skladem
271 Kč
Koupit za 271 Kč
Popis
Gel k zevnímu ošetření svalů, kloubů, šlach, vazů a měkkých tkání velkých zvířat, zejména koní. Používá se na masáže otoků a čerstvých akutních nekrvácejících zranění vzniklých úrazem nebo nadměrnou zátěží. Obsahuje ve vyvážené formě chladivé a derivační látky a výtažek z kořene kostivalu lékařského s hojivými slizy a allantoinem, díky kterým rychle ulevuje od bolesti. Pravidelné masáže obnovují pružnost pohybového aparátu i v extrémních podmínkách.
Způsob použití: Po zátěži nebo při výskytu těžkostí 1-2x denně vmasírovat do postiženého místa. Gel lze smývat vodou. Je použitelný i pro psy. Po aplikaci nebandážovat!
Upozornění: Skladujte při teplotě 15 - 25 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí! Pouze pro zvířata!
Způsob použití: Po zátěži nebo při výskytu těžkostí 1-2x denně vmasírovat do postiženého místa. Gel lze smývat vodou. Je použitelný i pro psy. Po aplikaci nebandážovat!
Upozornění: Skladujte při teplotě 15 - 25 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí! Pouze pro zvířata!
Parametry
Výrobce | Eliott |
Druh | gely |