Himalajská sůl růžová 500g , bionebio
Kód: BSMART8106Detailní popis produktu
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Násled-ným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch. Od té doby byla sůl ukryta pod zemí a izolována od okolí a lidské činnosti. Těží se ručně a není nijak upravována. Růžovou barvu jí dodávají stopová množství iontů železa. Používáme ji stejně jako běžnou sůl, hodí se i do koupelí.
Obsah: 500 g
Země původu:
Pákistán
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ A SOLI |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Kvalitní skořice bio mletá druh Ceylon potěší všechny příznivce kvalitního a výtečného koření. Nabízíme vám velmi kvalitní bio produkt.
Dobromysl neboli oregáno – „aroma pizzy“ - celé umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření.
Kvalitní skořice bio mletá druh Cassia potěší všechny příznivce kvalitního a výtečného koření. Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupn
Kromě žhnoucího slunce jsou i pokrmy v Africe většinou ohnivé a silně kořeněné.
Perníkové koření je směs různého druhu koření na přípravu perníku, ale také měkkého nadýchaného perníku, buchet a třeba i sušenek a koláčů.
Tofu je zdravé a chutné, ale potřebuje kořeněný doprovod, aby se uvolnila jeho vlastní jemná chuť.
"12-ti bylinná sůl – „odnese nás do jiného světa“ Tato jemná, pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.