** Snížení cen až do -22 % ** Do 25.6. platí exkluzivní sleva 34 % na 🌰 Kešu ořechy natural, W320 premium, od značky MámeChuť. 🌰

Cizrnová mouka, BIO

Akce Vegan Bio TOP Bez lepku
Značka: PRO-BIO
86 Kč –11 %
cizrnova-mouka-bio
86 Kč –11 % 76 Kč 169 Kč / 1 kg
Skladem (3 ks)
  • Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu. Je prospěšná také díky značnému množství vitamínů a minerálních látek (mangan, zinek, železo, vitamin B).

  • Využití v kuchyni: pečení pizzy, slaných krekrů i sladkých perníkových bochánků. Velmi dobře chutná v bylinkových dipech, v oblíbeném hummusu a falafelu i jako doplněk do chleba a dalších druhů pečiva, je vhodná na obalování ( bez použití vajec či dalších přísad perfektně drží a při smažení nenasává tolik tuku jako strouhanka), jako náhražka vajec do pečiva a moučníků.

  • Složení: 100 % cizrna BIO

Detailní informace

Doprava
Doprava od 69 Kč
Balíček odesíláme na výdejní místa dopravce anebo na adresu. Doručujeme do 2-4 prac. dnů.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle. Platí pro objednávky nad 800 Kč. (bez dopravy a platby).
Garance kvality surovin
Garance kvality
Provádíme pravidelné rozbory a kontroly surovin. Tento rozbor si můžete vyžádat. Nic netajíme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme pro vás připraveno přes 1.100 produktů v BIO i nebio kvalitě. U nás si vybere každý.

Detailní popis produktu

Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:1285 kJ / 308 kcal
Tuky:5,8 g z toho nasycené nemastné kyseliny:0,6 g
Sacharidy:27,2 g z toho cukry:1,9 g
Vláknina:33,5 g
Bílkoviny:20 g
Sůl:0,01 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Hmotnost: 0.45 kg
Země původu: Česká republika
Značka: PRO-BIO
Balení: 450 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: