Bio parmezánové krekry s olivovým olejem bio*nebio 130 g

Kód: B01.14033
60 Kč –13 %
Bio parmezánové krekry s olivovým olejem bio*nebio 130 g
60 Kč –13 % 52 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.6.2024

Tyto slané krekry jsou vyrobeny z těch nejlepších surovin v malé rodinné pekárně. Obsahují celozrnnou mouku, kvalitní extra panenský olivový olej, velkou porci parmezánu a špetku mořské soli. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto slané krekry jsou vyrobeny z těch nejlepších surovin v malé rodinné pekárně. Obsahují celozrnnou mouku, kvalitní extra panenský olivový olej, velkou porci parmezánu a špetku mořské soli. 

Jejich lahodnou chuť si vychutnáte nejen k pivu a vínu.

Koupí tohoto produktu podpoříte projekt ČESKÉ BIO, který usiluje o větší důvěru v české bioprodukty a podporuje ekologické zemědělství v České republice. I Vy můžete pomoci místním bio farmářům a naopak omezit neefektivní dovoz surovin z jiných zemí.

HMOTNOST: 130 g
ZEMĚ PŮVODU: Česko
SLOŽENÍ: celozrnná pšeničná mouka* 35 %, pšeničná mouka*, sýr parmezán* (Parmigiano Reggiano D.O.P.) 14 %, extra panenský olivový olej* 13 %, mořská sůl, regulátor kyselosti vinný kámen (neboli hydrogenvinan draselný), kypřící látka jedlá soda (neboli hydrogenuhličitan sodný). Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a může obsahovat stopy sezamu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1745 kJ/416 kcal
Tuky 18 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4,5 g
z toho mononasycené mastné kyseliny 11 g
z toho polynasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 48 g
z toho cukry 0,6 g
Vláknina 3,6 g
Bílkoviny 14 g
Sůl 2,1 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Parmezánové krekry s extra panenským olivovým olejem. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

CZ-BIO-001       70 % produkce ČR
Zemědělská produkce EU

Doplňkové parametry

Kategorie: Chipsy, křupky, popcorn a zdravé slané mlsání
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: