Bio přepuštěné máslo ČESKÉ GHÍČKO 720 ml

Kód: B01.12523
535 Kč –7 %
Bio přepuštěné máslo ČESKÉ GHÍČKO 720 ml
535 Kč –7 % 497 Kč
Skladem - ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
15.5.2024

Toto přepuštěné máslo neboli ghí pochází z mléka z České Republiky. Své kořeny má v Indii, ale i v Evropě se těší velké oblibě. Velkými přednostmi jsou dlouhá trvanlivost oproti klasickému máslu a využití při vyšších teplotách. Už naši předkové si máslo přepouštěly a skladovaly v období přebytků. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Toto přepuštěné máslo neboli ghí pochází z mléka z České Republiky. Své kořeny má v Indii, ale i v Evropě se těší velké oblibě. Velkými přednostmi jsou dlouhá trvanlivost oproti klasickému máslu a využití při vyšších teplotách. Už naši předkové si máslo přepouštěly a skladovaly v období přebytků. 

Ghí se skvěle hodí na smažení a pečení. Přepaluje se až okolo 250 stupňů a to je dokonce ještě víc než u sádla. Získáváme ho pomalým vařením neboli přepouštěním másla, kdy se vypařuje voda a vysrážené bílkoviny na povrchu se postupně odebírají. Ghí pak obsahuje minimální množství laktózy a mléčné bílkoviny a lépe je tak snášeno i lidmi s intolerancemi na tyto složky.

OBJEM: 760 ml
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd.
SLOŽENÍ: bio bezvodý mléčný tuk
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2663 kJ/645 kcal
Tuky 99,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 65,7 g
Sacharidy <0,1 g
z toho cukry <0,1 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny <0,1 g
Sůl <0,1 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Přepuštěné máslo. Skladujte v temnu při teplotě do 20 °C.

CZ-BIO-003
Zemědělská produkce EU

Vyzkoušejte naše recepty:

Domácí Bebe sušenky:

20230501_204100

Tvarohový cheesecake s jahodami a agarem:

IMG-20230712-WA0002

Posvícenské koláče

IMG-20230813-WA0007

Doplňkové parametry

Kategorie: Másla na smažení
Hmotnost: 0.72 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: