Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek.
Celý popis
Máslo Ghí je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Přepuštěné máslo Ghí je ceněno především proto, že má vyšší kouřový bod a při smažení se tak nevytváření nestravitelné toxické látky, jako u tuků s nižším kouřovým bodem. Ghí je tuk, který obsahují celou řadu vitamínů, minerálů antioxidantů a proto je stále oblíbenější! Neobsahuje laktózu (laboratorní výsledek), kasein, je přirozeně bezlepkové.
Upozornění: Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení.
Složení: 100% máselný tuk.
Obsah: 1000 ml
Výrobce: Allnature, s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.