Jedinečný nápoj vytvořený infuzí pečlivě vybraných bylin, které mu dodávají lahodnou chuť a zajímavý charakter. V zemích starověké Benátské republiky se z infuze vybraných aromatických bylin zrodil P31 Green Bitter, základ zelené mixologie.
Hlavní b
Jedinečný nápoj vytvořený infuzí pečlivě vybraných bylin, které mu dodávají lahodnou chuť a zajímavý charakter. Lehký aperitiv s nízkým obsahem alkoholu, který se narodil v zemi bývalé Benátské republiky, domově slavného Spritzu.
Hlavní bylinné extr
Od roku 1883 se La Distillerie Des Alpes snaží zachovat původní alpské receptury v té nejčistší tradici.
Vermut Routin Blanc hrdě nese jméno svého vynálezce Philiberta Routina. Je inspirován jeho původní recepturou, která byla vyvinuta před více než
Vermut Routin Original Rouge je jedním z nejstarších produktů palírny a patří k nejznámějším výtvorům Philiberta Routina.
Již více než 130 let se likérníci inspirují jeho původní recepturou, směsí 24 rostlin a koření.
Vermut Routin Original Rouge, t
Vermut Routin Dry nese jméno svého vynálezce Philiberta Routina. Již více než sto let se likérníci inspirují jeho původní recepturou, která se skládá ze směsi rostlin, květin a koření a francouzského bílého vína.
První suchý vermut byl ve Francii vy
Vítěz ocenění DOUBLE GOLD na největší a nejprestižnější soutěži na světě SFWSC LOW SUGAR, KOSHER, NATURAL, BIO, WORLD DOUBLE GOLD SFWSC.
Nespoutaná chuť přírody. Jednoduše a čistě od kořenů až po láhev.
Původní oblast výskytu višně obecné byla v ji
Vítěz ocenění BRONZE na největší a nejprestižnější soutěži na světě SFWSC LOW SUGAR, KOSHER, NATURAL, BIO, WORLD BRONZE SFWSC
Silver Medal ze soutěže "Best in Class" 2024 SFWSC
Nespoutaná chuť přírody. Jednoduše a čistě od kořenů až po láhev.
Ozna
SambHugo ZERO je nealkoholický aperitiv, který je ideální pro přípravu nealko Hugo Sprizz.
Výrobce je italská společnost CIEMME.
Nealko Hugo Sprizz se připravuje úplně stejně jako alkoholický Hugo Spritz:
3 díly nealko prosecco
2 díly SambHugo Ze
Aperitiv ZERO ° je nealkoholický aperitiv, který je ideální pro přípravu nealko Aperitif Sprizz.
Výrobce je italská společnost CIEMME.
Nealko Aperitif Sprizz se připravuje úplně stejně jako alkoholický Aperol Spritz:
3 díly nealko prosecco
2 díly Ap
Select Aperitivo vzniklo v roce 1920 ve čtvrti Castello v srdci Benátek a je nejdůležitější složkou originálního benátského Spritzu. Jeho intenzivní rubínově červená barva, zdobená zelenou olivou, zaručuje skutečný, s ničím nesrovnatelný moment benát
Lillet se vyrábí podle tajné receptury, jež zahrnuje maceraci ovoce v brandy po dobu 4 až 6 měsíců. Víno tak tvoří 85 % obsahu a zbytek je směsí z 10 různých ovocných koncentrátů, včetně kůry španělských a marockých sladkých pomerančů a kůry zelených
Aperol Barbieri je slavný italský likér, který se řadí mezi kořeněné bittery. Likér okouzlí ovocnou, lehce hořkou chutí a nádherně oranžovou barvou, která evokuje zapadající slunce a červánky. Vyrábí se na bázi lihu z hořce, rebarbory, výtažků z pome
Dolin Vermouth de Chambéry Dry 0,75L 17,5% - vermut, který udělal Martini slavným - zkuste ho 50:50. Dolin Dry je klasický vermut s lehkým, čistým profilem, který dobře ladí s rybami a mořskými plody. Jeho chuť vychází z delikátního základního vína a
Dolin Vermouth de Chambéry Blanc 0,75L 16% je klasický čistý vermut výborný s ginem, tequillou nebo bílým rumem. Tato čistá a sladká varianta vermutu byla prvně vyrobena v Chambéry, o mnoho let dřív, než italští výrobci přišli s vermutem "Bianco". Ex
Skutečná italská ikona a více než 150 let zkušeností s výrobou vína. Ideální pro přípravu osvěžujících koktejlů. Vyrobeno z více než 40 ručně vybraných rostlinných látek. Aperitivo Time: Vytvořeno pro míchání s tonikem (50:50). Nové Martini Fiero s o
Martini Bianco vermut poprvé spatřilo světlo světa v druhé dekádě minulého století. Tento "bílý" Martini vermut má vlastně jemnou slámovou barvu. Je také nejaromatičtější z Martini vermutů. Má intenzivní buket se sladkou a zakulacenou jemností a jasn
Vermut Martini Rosso byl úplně první vermut, vyráběn od 1863 ve dvou verzí: "jednoduchý" anebo "s quinquina". Během 19. století se jednalo o jediný typ vermutu který existoval. Více voňavé a živější personalita než Martini Bianco, Martini Rosso je ch
Martini Extra Dry vermut byl představen světu 1. dne nového století v 1900. Firma již experimentovala s výrobou suchého vermutu od 1890 na některých zahraničních trzách jako Cuba, aby mohla konkurovat s Francouzským "sec" vermutem. Tento slámově zaba
Nápojem pro všechny příležitosti je pro svou bohatou vůni skořice, vanilky a hřebíčku Cinzano Bianco. Cinzano pochází ze Santa Vittoria d'Alba nedaleko Turína v provincii Asti, kde se zhruba na 900 hektarech půdy ve svahovitém pohoří Langhe pěstuje v
Špičkovým představitelem vermutu je Cinzano Rosso, jemuž se říká "vermut z Torína". Jeho intenzivní jantarová barva a výrazné aroma ho řadí k vermutům nejvyšší kvality s nejstarší tradicí.
Martini Bianco vermut poprvé spatřilo světlo světa v druhé dekádě minulého století. Tento "bílý" Martini vermut má vlastně jemnou slámovou barvu. Je také nejaromatičtější z Martini vermutů. Má intenzivní buket se sladkou a zakulacenou jemností a jasn