Nůž kuchařský 20 cm Celokovaný nůž německého výrobce firmy Giesser Messer. Délka ostří 20cm. Kovaná chrom-molybdenová ocel CrMo15 s vysokou tvrdostí a odolností. Nože jsou kovány z jednoho kusu oceli. Firma GIESSER je světoznámým německým výrobcem profesionálních nožů a potřeb pro řezníky s mnohaletou tradicí výroby. Její začátky sahají až do roku 1777. Výrobní technologie firmy využívá jak řemeslného umu mistrů oboru, tak i nejmodernější prvky výroby. Výrobní sortiment se zaměřuje především na... Celý popis
Koupit za 138 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Kuchyňský nůž Giesser 20 cm, černý
Doprava:
59 Kč
Skladem
138 Kč
Koupit za 138 Kč

Giesser Nůž kuchařský 200 mm - červený
Doprava:
180 Kč
395 Kč
Koupit za 395 Kč

GIESSER-MESSER Nůž kuchařský 20 cm
Doprava:
69 Kč
1 948 Kč
Koupit za 1 948 Kč

Giesser Messer Kuchařský nůž G 8670 20 cm G-G8670-20
Doprava:
109 Kč
1 925 Kč
Koupit za 1 925 Kč

GIESSER MESSER | Nůž kuchařský 20 cm
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 906 Kč
Koupit za 1 906 Kč
Popis
Nůž kuchařský 20 cm
Celokovaný nůž německého výrobce firmy Giesser Messer. Délka ostří 20cm. Kovaná chrom-molybdenová ocel CrMo15 s vysokou tvrdostí a odolností. Nože jsou kovány z jednoho kusu oceli.
Firma GIESSER je světoznámým německým výrobcem profesionálních nožů a potřeb pro řezníky s mnohaletou tradicí výroby. Její začátky sahají až do roku 1777. Výrobní technologie firmy využívá jak řemeslného umu mistrů oboru, tak i nejmodernější prvky výroby.
Výrobní sortiment se zaměřuje především na nože pro profesionální použití. V několika stovkách druhů nožů najde každý profesionál, který denně pracuje s noži právě ten optimální nůž vyhovující svým tvarem, délkou, tvrdostí a pružností, případně i barevným rozlišením dle HACCP.
Do výrobního programu firmy patří stále klasické nože, které jsou nýtovány na dřevěnou anatomickou rukojeť. Pro dřevěné střenky jsou využívány ty nejvhodnější druhy ve světě dostupných dřevin. Převážná část produkce firmy je však dnes již pokryta noži, jejichž anatomická rukojeť je vyrobena z plastických hmot, které umožňují pevné a bezpečné uchopení nože i ve ztížených podmínkách, kdy je ruka mokrá, mastná apod. Jedná se o houževnaté plasty, které zaručují u nožů v potravinářském průmyslu jejich dokonalou hygienu, rozlišení nožů různými barvami rukojetí a navíc umožňují v několika tvarových variantách co nejbezpečnější uchopení nože při konkrétní práci.
Špičkou mezi vyráběnými noži jsou potom klasické kované nože a nože celokovové. Ty jsou používány především profesionály. I u těchto nožů je možné barevné rozlišení tak, aby bylo možné snadno rozlišit nože na různých pracovištích jedné velkokuchyně, nebo aby barevný tón nože ladil s interiérem apod.
Do nabídky firmy GIESSER patří i další potřeby pro řezníky a kuchaře. Jedná se především o ochranné pomůcky, ocílky, kufry a obaly pro nože, magnety, špalky a klece pro uložení nožů atd.
Celokovaný nůž německého výrobce firmy Giesser Messer. Délka ostří 20cm. Kovaná chrom-molybdenová ocel CrMo15 s vysokou tvrdostí a odolností. Nože jsou kovány z jednoho kusu oceli.
Firma GIESSER je světoznámým německým výrobcem profesionálních nožů a potřeb pro řezníky s mnohaletou tradicí výroby. Její začátky sahají až do roku 1777. Výrobní technologie firmy využívá jak řemeslného umu mistrů oboru, tak i nejmodernější prvky výroby.
Výrobní sortiment se zaměřuje především na nože pro profesionální použití. V několika stovkách druhů nožů najde každý profesionál, který denně pracuje s noži právě ten optimální nůž vyhovující svým tvarem, délkou, tvrdostí a pružností, případně i barevným rozlišením dle HACCP.
Do výrobního programu firmy patří stále klasické nože, které jsou nýtovány na dřevěnou anatomickou rukojeť. Pro dřevěné střenky jsou využívány ty nejvhodnější druhy ve světě dostupných dřevin. Převážná část produkce firmy je však dnes již pokryta noži, jejichž anatomická rukojeť je vyrobena z plastických hmot, které umožňují pevné a bezpečné uchopení nože i ve ztížených podmínkách, kdy je ruka mokrá, mastná apod. Jedná se o houževnaté plasty, které zaručují u nožů v potravinářském průmyslu jejich dokonalou hygienu, rozlišení nožů různými barvami rukojetí a navíc umožňují v několika tvarových variantách co nejbezpečnější uchopení nože při konkrétní práci.
Špičkou mezi vyráběnými noži jsou potom klasické kované nože a nože celokovové. Ty jsou používány především profesionály. I u těchto nožů je možné barevné rozlišení tak, aby bylo možné snadno rozlišit nože na různých pracovištích jedné velkokuchyně, nebo aby barevný tón nože ladil s interiérem apod.
Do nabídky firmy GIESSER patří i další potřeby pro řezníky a kuchaře. Jedná se především o ochranné pomůcky, ocílky, kufry a obaly pro nože, magnety, špalky a klece pro uložení nožů atd.
Parametry
Výrobce | Giesser |
Materiál čepele | nerezová ocel |
Barva | červená |
Určení | univerzální |
Materiál rukojeti | plast |
Varianta | Nůž kuchařský - 200 cm, černý |
Typ nože | okrajovací a loupací |
Délka ostří | 20 cm |