Gourmet Partners Kaviár z divok. lososa "GORBUŠA PREMIUM", 200g Nejrozšířenější a nejoblíbenější druh lososového kaviáru. Druh Gorbuša se vyznačuje jemnějším obalem jiker. Velikost vajec je od 3,5 mm. Barva je oranžová s jemným narůžovělým nádechem. Aljašský losos se rodí a žijí ve volné přírodě. Živí se planktonem a malými rybami, což znamená, že jeho strava neobsahuje umělé přísady, hormony a antibiotika, jak tomu často je u ryb pěstovaných na farmách, a plave tisíce kilometrů ve studených... Celý popis
Koupit za 965 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
Gourmet Partners kaviár z divok. lososa gorbuša premium 200 g
Doprava:
77 Kč
Skladem
965 Kč
Koupit za 965 Kč
100 %
CAVIPOINT Kaviár z divok. lososa "GORBUŠA PREMIUM", 200g
Doprava:
60 Kč
Skladem
895 Kč
Koupit za 895 Kč
98 %
Gourmet Partners kaviár z divok. lososa gorbuša premium 200 g
Doprava:
56 Kč
727 Kč
Koupit za 727 Kč
Popis
Gourmet Partners Kaviár z divok. lososa "GORBUŠA PREMIUM", 200g
Nejrozšířenější a nejoblíbenější druh lososového kaviáru. Druh Gorbuša se vyznačuje jemnějším obalem jiker. Velikost vajec je od 3,5 mm. Barva je oranžová s jemným narůžovělým nádechem.
Aljašský losos se rodí a žijí ve volné přírodě. Živí se planktonem a malými rybami, což znamená, že jeho strava neobsahuje umělé přísady, hormony a antibiotika, jak tomu často je u ryb pěstovaných na farmách, a plave tisíce kilometrů ve studených vodách oceánu. Lov růžového lososa, nejmenšího a nejhojnějšího druhu aljašského lososa, se koná koncem léta. Ryby se vyloví v otevřených mořských vodách a jsou přepraveny na blízkou zpracovatelskou základnu jen pár hodin od výlovu.
Červený kaviár je bohatý na snadno stravitelné bílkoviny, obsahuje komplex aminokyselin a mastných kyselin Omega-3 a Omega-6, vitamíny A, E, D, K, skupinu B, železo, sodík, draslík, hořčík, fosfor a vápník, jód a lipidy.
Složení:
jikry z divokého lososa (ryby)* (Oncorhynchus gorbusha) 96%, jedlá sůl, konzervant: kyselina sorbová.
*alergeny
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1055 kJ / 252 kcal,
tuky: 18 g,
- z toho nasycené mastné kyseliny: 3,2 g,
sacharidy: 4 g,
- z toho cukry: 0 g,
bílkoviny: 25 g,
sůl: 3,3 g.
Hmotnost: 200g
Balení: sklo premium
Nejrozšířenější a nejoblíbenější druh lososového kaviáru. Druh Gorbuša se vyznačuje jemnějším obalem jiker. Velikost vajec je od 3,5 mm. Barva je oranžová s jemným narůžovělým nádechem.
Aljašský losos se rodí a žijí ve volné přírodě. Živí se planktonem a malými rybami, což znamená, že jeho strava neobsahuje umělé přísady, hormony a antibiotika, jak tomu často je u ryb pěstovaných na farmách, a plave tisíce kilometrů ve studených vodách oceánu. Lov růžového lososa, nejmenšího a nejhojnějšího druhu aljašského lososa, se koná koncem léta. Ryby se vyloví v otevřených mořských vodách a jsou přepraveny na blízkou zpracovatelskou základnu jen pár hodin od výlovu.
Červený kaviár je bohatý na snadno stravitelné bílkoviny, obsahuje komplex aminokyselin a mastných kyselin Omega-3 a Omega-6, vitamíny A, E, D, K, skupinu B, železo, sodík, draslík, hořčík, fosfor a vápník, jód a lipidy.
Složení:
jikry z divokého lososa (ryby)* (Oncorhynchus gorbusha) 96%, jedlá sůl, konzervant: kyselina sorbová.
*alergeny
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1055 kJ / 252 kcal,
tuky: 18 g,
- z toho nasycené mastné kyseliny: 3,2 g,
sacharidy: 4 g,
- z toho cukry: 0 g,
bílkoviny: 25 g,
sůl: 3,3 g.
Hmotnost: 200g
Balení: sklo premium
Parametry
| Značka | Cavipoint |
| Hmotnost | 200 g |
| Druh | kaviáry |