Graef CC80

0 %
Stars
(0 hodnocení)

Graef CC80 hybridní elektrický brousek na nože, diamantový, 2fázový ✅ Úhel broušení 20° – ostření domácích, rekreačních a komerčních nožů kdykoliv ✅ Optimální konstrukce čepele díky diamantovým kotoučům ✅ Hybridní brousek na nože s 2-fázovým broušením: elektrické ostření/ruční leštění ✅ Jemná konstrukce čepele s minimálním odstraňováním materiálu ✅ Pomalu se otáčející brusné kotouče zabraňují přehřátí čepele ✅ Pevné vedení čepele ✅ Ostření nožů bez přehřívání čepele Elektrický Brousek Graef... Celý popis

Koupit za 2 587 Kč

Popis

Graef CC80 hybridní elektrický brousek na nože, diamantový, 2fázový
✅ Úhel broušení 20° – ostření domácích, rekreačních a komerčních nožů kdykoliv

✅ Optimální konstrukce čepele díky diamantovým kotoučům

✅ Hybridní brousek na nože s 2-fázovým broušením: elektrické ostření/ruční leštění

✅ Jemná konstrukce čepele s minimálním odstraňováním materiálu

✅ Pomalu se otáčející brusné kotouče zabraňují přehřátí čepele

✅ Pevné vedení čepele

✅ Ostření nožů bez přehřívání čepele

Elektrický Brousek Graef CC80

Brousek je vhodný pro ostření všech tenkých, hladkých i zoubkovaných nožů pro domácí, rekreační i komerční použití. Výhodou ostřících kotoučů s diamantovým povlakem, které lze nalézt v hybridním brousku na nože CC80, je v podstatě rychlý výsledek ostření. Navíc toto zařízení může ostřit speciální řeznou hranu v závislosti na typu nože – například hrubou řeznou hranu pro vláknité maso nebo hladkou hranu pro rybí filé. Možnosti jsou nekonečné.

Hybridní brousek na nože

Nože pro domácí, rekreační i komerční použití, ostření, optimální konstrukce čepele a malé odstraňování materiálu díky diamantovým kotoučům, 2 fáze broušení, úhel broušení 20°, stálé vedení čepele.

Pevné vedení ostření pod úhlem 20°

Pevné vedení ostření pod úhlem 20° brousku na nože CC80 vede k přesnému řeznému okraji čepele. Díky ručním leštícím kotoučům s diamantovým povlakem ve druhé fázi lze přesně nabrousit i nože.

Motorově i manuálně

Dvoustupňový proces ostření nože umožňuje poměrně rychle vytvořit ostrou hranu (Etap 1 – motorový), kterou lze poté zcela efektivně a rychle ručně vyleštit (Etap 2 – manuální).

První dvě štěrbiny při pohledu z levé strany zařízení pojmou motorizované brusné kotouče. Právě tam se ve střídavém schématu procesu ostření (v pravé i levé štěrbině) vytvoří nový otřep na čepeli, když je čepel podrobena broušení, pod nominálním (vhodným pro evropské i americké nože) úhlem 20°, jednou levou a jednou pravou stranou okraje své čepele.

Fáze 1 – Elektrické ostření

Elektrické ostření pomocí diamantových kotoučů. Při ostření je nové ostří postaveno pomocí diamantových kotoučů. Vzniká velmi podobná konstrukce nože. To zajišťuje dlouhou životnost čepele.

Fáze 2 – Pro zoubkované nože

K ostření zoubkovaných nožů se používá pouze 2. etapa. Zoubkované čepele mají často vlnitý výbrus nebo řadu špičatých zubů.

Fáze 2 – Ruční broušení

Ruční mikrobroušení. Stupeň odstraňování a leštění leští nové ostří pomocí jemnozrnného diamantového kotouče, čímž zajišťuje silné, ostré jako břitva a trvalé řezání.

Úhel broušení 20°

Toto zařízení naostřuje pod úhlem 20° a je proto vhodné pro všechny domácí, rekreační i komerční nože.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce GRAEF