Citrusový pektin 70g - Grešík Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů. Cena za měrnou jednotku (100 g): 127,14 Kč Citrusový pektin 70g - Grešík
Koupit za 84 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        93 %
        
        
    
    Grešík Citrusový pektin 70 g
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        84 Kč
    
    
        Koupit za 84 Kč
    
        
        
        100 %
        
        
    
    Grešík Valdemar Grešík Citrusový pektin 70 g
            
                Doprava:
                
                                              89 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        109 Kč
    
    
        Koupit za 109 Kč
    
        
        
        93 %
        
        
    
    Citrusový pektin 70g - Grešík
            
                Doprava:
                
                                              88 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        114 Kč
    
    
        Koupit za 114 Kč
    
        
        
        94 %
        
        
    
    Grešík Citrusový pektin 70 g
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
            
    
        114 Kč
    
    
        Koupit za 114 Kč
    
        
        
        100 %
        
        
    
    Citrusový pektin 70 g GREŠÍK
            
                Doprava:
                
                                              90 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        100 Kč
    
    
        Koupit za 100 Kč
    
Popis
            Citrusový pektin 70g - Grešík
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Cena za měrnou jednotku (100 g): 127,14 Kč
Citrusový pektin 70g - Grešík
    Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Cena za měrnou jednotku (100 g): 127,14 Kč
Citrusový pektin 70g - Grešík
Parametry
| Výrobce | Valdemar Grešík | 
| Hmotnost | 70 g | 
| Bez cukru | ano |