GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevnýchdruzích (červená, černá, hnědá, zelená a žlutá) v oblastech Středomoří a Střední Asii. Použití: Snadné a rychlá příprava. Není potřeba ji před vařením namáčet, stačí pouze propláchnout. Vaří se také krátce asi 15 - 20 minut. Pozor, má tendenci se rozpadat a měnit barvu na žlutou, solíme až po uvaření. Obvykle se používá do polévek a pikantních... Celý popis
Koupit za 79 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Grizly Čočka červená loupaná půlená 1000 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Grizly Čočka červená loupaná půlená 1 kg
Doprava:
54 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Grizly Čočka červená loupaná půlená 1 kg
Doprava:
69 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g
Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevnýchdruzích (červená, černá, hnědá, zelená a žlutá) v oblastech Středomoří a Střední Asii.
Použití: Snadné a rychlá příprava. Není potřeba ji před vařením namáčet, stačí pouze propláchnout. Vaří se také krátce asi 15 - 20 minut. Pozor, má tendenci se rozpadat a měnit barvu na žlutou, solíme až po uvaření. Obvykle se používá do polévek a pikantních předkrmů, pomazánek nebo jako kašovitá příloha. Skvěle chutná v kombinaci s obilovinami, například s rýží nebo quinoou. Je nedílnou součástí známého Indického dhálu, ale i dalších zajímavých pochoutek.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
-
Administrativní zařazení: Luštěnina.
-
Složení: Čočka červená loupaná půlená 100 %.
-
Země původu: Rusko, Kanada, Česká republika, Ukrajina.
-
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Může obsahovat stopy lepku.
Vlastnosti a výhody: Čočka jedlá je křovinatá jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pěstuje se v pěti barevnýchdruzích (červená, černá, hnědá, zelená a žlutá) v oblastech Středomoří a Střední Asii.
Použití: Snadné a rychlá příprava. Není potřeba ji před vařením namáčet, stačí pouze propláchnout. Vaří se také krátce asi 15 - 20 minut. Pozor, má tendenci se rozpadat a měnit barvu na žlutou, solíme až po uvaření. Obvykle se používá do polévek a pikantních předkrmů, pomazánek nebo jako kašovitá příloha. Skvěle chutná v kombinaci s obilovinami, například s rýží nebo quinoou. Je nedílnou součástí známého Indického dhálu, ale i dalších zajímavých pochoutek.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
-
Administrativní zařazení: Luštěnina.
-
Složení: Čočka červená loupaná půlená 100 %.
-
Země původu: Rusko, Kanada, Česká republika, Ukrajina.
-
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Může obsahovat stopy lepku.
Parametry
Výrobce | Grizly |