Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny. Fáze výroby: 1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty 2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách 3) sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot Výživové údaje, složení... Celý popis
Koupit za 50 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GuTiNi Gutini bezlepkové těstoviny polévkové 250 g
Doprava:
70 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Gutini Tagliolini Polévkové 250 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Popis
Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny.
Fáze výroby:
1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty
2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách
3) sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot
Výživové údaje, složení a návod k přípravě
Bezlepkové těstoviny jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha k masu či zelenině, nebo na přípravu různých těstovinových variací. Vybírat lze z různých tvarů, mají výbornou chuť i vůni.
Bezlepkové - bez kukuřičné mouky
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody), za občasného míchání vaříme 4 min. a 4 min. necháme dojít.
SLOŽENÍ: Bramborový škrob, kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, kurkuma, mono a diglyceridy mastných kyselin. Neobsahují alergeny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1507 KJ (356kcal / 100 g), tuky 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 86,3 g, z toho cukry 0,04 g, bílkoviny 1 g, sůl 0 g. Lepek v dávce určené ke spotřebě
Fáze výroby:
1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty
2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách
3) sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot
Výživové údaje, složení a návod k přípravě
Bezlepkové těstoviny jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha k masu či zelenině, nebo na přípravu různých těstovinových variací. Vybírat lze z různých tvarů, mají výbornou chuť i vůni.
Bezlepkové - bez kukuřičné mouky
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody), za občasného míchání vaříme 4 min. a 4 min. necháme dojít.
SLOŽENÍ: Bramborový škrob, kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, kurkuma, mono a diglyceridy mastných kyselin. Neobsahují alergeny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1507 KJ (356kcal / 100 g), tuky 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 86,3 g, z toho cukry 0,04 g, bílkoviny 1 g, sůl 0 g. Lepek v dávce určené ke spotřebě
Parametry
Výrobce | Gutini |