BIO Javorový sirup - alternativa cukru s medovo-oříškovou příchutí, která se hodí na palačinky i ovesnou kaši BIO Javorový sirup si oblíbí všichni fanoušci sladké chuti, kteří rádi zkouší alternativy klasického cukru. Toto přírodní sladidlo se získává z mízy dospělých javorů, díky čemuž není v ekologické produkci nijak narušen další vývoj stromu. Celkový proces je poměrně jednoduchý. Do javoru se udělá díra a nechá se vytékat tekutina. Ta se pak vaří a dále zpracovává, dokud nevznikne výsledný... Celý popis
Koupit za 179 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GymBeam BIO Javorový sirup 250 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
GymBeam Bio Javorový sirup 250 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
GYMBEAM BIO Javorový sirup 250 ml
Doprava:
zdarma
189 Kč
Koupit za 189 Kč
GymBeam BIO Javorový sirup 250 ml
Doprava:
75 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
BIO Javorový sirup 250 ml - GymBeam
Doprava:
47 Kč
Skladem
175 Kč
Koupit za 175 Kč
Popis
BIO Javorový sirup - alternativa cukru s medovo-oříškovou příchutí, která se hodí na palačinky i ovesnou kaši
BIO Javorový sirup si oblíbí všichni fanoušci sladké chuti, kteří rádi zkouší alternativy klasického cukru. Toto přírodní sladidlo se získává z mízy dospělých javorů, díky čemuž není v ekologické produkci nijak narušen další vývoj stromu. Celkový proces je poměrně jednoduchý. Do javoru se udělá díra a nechá se vytékat tekutina. Ta se pak vaří a dále zpracovává, dokud nevznikne výsledný zlatavý sirup s lahodnou medovo-ořechovou chutí, který je populární především v Americe. Tento sirup má stupeň A, a navíc pochází z ekologického zemědělství. Jedná se tak o vysoce kvalitní sirup, který je charakteristický větší průhledností a zlatavou barvou. Skvěle se hodí na lívance, ovesné kaše, ale také do dezertů, které obohatí o nové tóny. Stejně tak se s ním dá osladit i smoothie, káva, čaj, letní drinky a další nápoje.
Javorový sirup však nemusíte používat pouze do sladkých dobrot. Můžete ho přidat i do slaných dipů, omáček nebo marinád. Cukr v něm obsažený při tepelné úpravě zkaramelizuje, a tím vytvoří křupavou kůrku například na mase. Snadno tak připravíte pokrmy, které uspokojí i ty největší gurmány. Kromě své lahodné chuti vás javorový sirup jistě potěší i svým obsahem antioxidantů, které pomáhají bojovat s oxidačním stresem a volnými radikály. Ocení ho však také milovníci jednoduchého složení. Tento javorový sirup je v BIO kvalitě a neobsahuje žádné živočišné složky. Snadno s ním tedy připravíte i mnoho veganských pochoutek.
BIO Javorový sirup a jeho výhody
- alternativa klasického cukru
- řadí se do stupně A
- má lahodnou medovo-ořechovou chuť
- neobsahuje zbytečné přídatné látky
- obsahuje antioxidanty
- je v BIO kvalitě
- hodí se do sladkých dezertů i nápojů
- ozvláštní slané omáčky, dipy a marinády
- je vhodný pro vegany
Složení
BIO Javorový sirup
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 ml
*RI na 100 ml
Energetická hodnota
1527 kJ/ 365 kcal
18,2 %
Tuky
0 g
0 %
z toho nasycené tuky
0 g
0 %
Sacharidy
91 g
35 %
z toho cukry
79 g
87,8 %
Bílkoviny
0 g
0 %
Sůl
0,04 g
0,7 %
* Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním zářením.
Po otevření uchovávejte při teplotě 0 °C až +4 °C.
Minimální trvanlivost a číslo šarže: Uvedené na obalu.
BIO Javorový sirup si oblíbí všichni fanoušci sladké chuti, kteří rádi zkouší alternativy klasického cukru. Toto přírodní sladidlo se získává z mízy dospělých javorů, díky čemuž není v ekologické produkci nijak narušen další vývoj stromu. Celkový proces je poměrně jednoduchý. Do javoru se udělá díra a nechá se vytékat tekutina. Ta se pak vaří a dále zpracovává, dokud nevznikne výsledný zlatavý sirup s lahodnou medovo-ořechovou chutí, který je populární především v Americe. Tento sirup má stupeň A, a navíc pochází z ekologického zemědělství. Jedná se tak o vysoce kvalitní sirup, který je charakteristický větší průhledností a zlatavou barvou. Skvěle se hodí na lívance, ovesné kaše, ale také do dezertů, které obohatí o nové tóny. Stejně tak se s ním dá osladit i smoothie, káva, čaj, letní drinky a další nápoje.
Javorový sirup však nemusíte používat pouze do sladkých dobrot. Můžete ho přidat i do slaných dipů, omáček nebo marinád. Cukr v něm obsažený při tepelné úpravě zkaramelizuje, a tím vytvoří křupavou kůrku například na mase. Snadno tak připravíte pokrmy, které uspokojí i ty největší gurmány. Kromě své lahodné chuti vás javorový sirup jistě potěší i svým obsahem antioxidantů, které pomáhají bojovat s oxidačním stresem a volnými radikály. Ocení ho však také milovníci jednoduchého složení. Tento javorový sirup je v BIO kvalitě a neobsahuje žádné živočišné složky. Snadno s ním tedy připravíte i mnoho veganských pochoutek.
BIO Javorový sirup a jeho výhody
- alternativa klasického cukru
- řadí se do stupně A
- má lahodnou medovo-ořechovou chuť
- neobsahuje zbytečné přídatné látky
- obsahuje antioxidanty
- je v BIO kvalitě
- hodí se do sladkých dezertů i nápojů
- ozvláštní slané omáčky, dipy a marinády
- je vhodný pro vegany
Složení
BIO Javorový sirup
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 ml
*RI na 100 ml
Energetická hodnota
1527 kJ/ 365 kcal
18,2 %
Tuky
0 g
0 %
z toho nasycené tuky
0 g
0 %
Sacharidy
91 g
35 %
z toho cukry
79 g
87,8 %
Bílkoviny
0 g
0 %
Sůl
0,04 g
0,7 %
* Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním zářením.
Po otevření uchovávejte při teplotě 0 °C až +4 °C.
Minimální trvanlivost a číslo šarže: Uvedené na obalu.
Parametry
Výrobce | GymBeam |
Hmotnost | 1430 g |
Objem | 250 ml |
Druh sladidla | javorová |