Kulinářský systém umožňující vařit potraviny zavakuované do plastikového pytlíku za přísně kontrolované teploty. Vhodný pro à la carte restaurace. Vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku. Vysoce kvalitní výsledky vaření. Vysoce přesný thermostat nastavitelný (po 0,1 °C) od 35 ° do 90 °C. Tělo z nerezové oceli. Díky poklici se silikonovým okrajem je možné dosáhnout vzducho– a vodotěsnosti. Dodáváno s nerezovým oddělovačem se 4 odděleními. Péče a čištění nerezové oceli Správné čištění a údržba nerezové... Celý popis
Koupit za 8 000 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Hendi 225264
Doprava:
105 Kč
Skladem
8 000 Kč
Koupit za 8 000 Kč

Sous vide vařič HENDI sous vide gn 2/3, 13 l 225264 (225264)
Doprava:
zdarma
Skladem
9 075 Kč
Koupit za 9 075 Kč

HENDI sous vide gn 2/3, 13 l 225264
Doprava:
49 Kč
Skladem
9 075 Kč
Koupit za 9 075 Kč

Hendi 225264
Doprava:
69 Kč
8 953 Kč
Koupit za 8 953 Kč

Zařízení Sous-Vide 13 l | HENDI, 225264 inox
Doprava:
zdarma
8 671 Kč
Koupit za 8 671 Kč
Popis
Kulinářský systém umožňující vařit potraviny zavakuované do plastikového pytlíku za přísně kontrolované teploty. Vhodný pro à la carte restaurace. Vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku. Vysoce kvalitní výsledky vaření. Vysoce přesný thermostat nastavitelný (po 0,1 °C) od 35 ° do 90 °C. Tělo z nerezové oceli. Díky poklici se silikonovým okrajem je možné dosáhnout vzducho– a vodotěsnosti. Dodáváno s nerezovým oddělovačem se 4 odděleními. Péče a čištění nerezové oceli Správné čištění a údržba nerezové oceli je klíčem k dlouhé životnosti a zachování estetického vzhledu. Vyvarujte se chlóru a agresivních chemikálií Nerezová ocel má speciální ochrannou vrstvu, která ji chrání před korozí. Použití přípravků s obsahem chlóru, kyseliny solné nebo bělidla tuto vrstvu naruší a vede k trvalému poškození. Proto vždy zkontrolujte složení čistících přípravků a vyhněte se chlorovaným přípravkům, abrazivním látkám, přípravkům na bázi kyseliny solné, písku, soli nebo abrazivním pastám. Zcela nevhodné jsou také domácí rady typu čištění zubní pastou nebo abrazivními prostředky (písek, sůl), protože poškrábou povrch nerezu. Vhodné přípravky na čištění nerezu: Běžný saponát: Vhodný na odstranění běžných nečistot, ale povrch nezanechá chráněný a vyleštěný. Speciální přípravky na nerez: Doporučují se pro dlouhodobou ochranu, lesk a zachování kvality povrchu. Přírodní prostředky: Jedlá soda perfektně odstraní zašlé nečistoty, ocet je účinný pro čištění a lesk, kyselina citrónová odstraňuje vodní kámen. Dbejte na pravidelnou údržbu a konzervaci nerezové oceli, protože i kvalitní nerez může v agresivním prostředí korodovat. Použití zakázaných substancí způsobí trvalé poškození zařízení a znemožní případnou reklamaci.
Parametry
Výrobce | Hendi |
Příkon | 400 W |
Objem nádoby | 13 l |