HENDI Kuličková kulma Kitchen Line z nerezové oceli 1/12 l - blistr - 572115 Výrobce: Hendi Kultivátor KITCHEN LINE o objemu 1/12 je ideálním řešením jak pro domácí použití, tak i pro použití v profesionální gastronomii. Vlastnosti produktu: - Je vyrobena z z nerezové oceli, - Lze je mýt v myčkách nádobí. ⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡ Charakteristický - Série / Kolekce: Kitchen Line - Barva: Stříbro Materiály - Materiál: Nerezová ocel Kapacita - Objem (ml): 83 - Kapacita: 1/12 Rozměry - Délka... Celý popis
Koupit za 413 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
HENDI Kuličková kulma Kitchen Line z nerezové oceli 1/12 l - blistr - 572115
Výrobce: Hendi
Kultivátor KITCHEN LINE o objemu 1/12 je ideálním řešením jak pro domácí použití, tak i pro použití v profesionální gastronomii.
Vlastnosti produktu:
- Je vyrobena z z nerezové oceli,
- Lze je mýt v myčkách nádobí.
⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡
Charakteristický
- Série / Kolekce: Kitchen Line
- Barva: Stříbro
Materiály
- Materiál: Nerezová ocel
Kapacita
- Objem (ml): 83
- Kapacita: 1/12
Rozměry
- Délka (mm): 66
- Šířka (mm): 66
- Tloušťka: 0,88 mm
Značka Hendi je známá a ceněná jak na místním, tak i mezinárodním trhu. Produkty, které nabízí, se vyznačují vysokou kvalitou a inovativností. Sortiment je vytvořen na základě podrobného průzkumu trhu – analýzy trendů, vývoje technologií a potřeb profesionálů působících v široce pojatém gastronomickém průmyslu.
Výrobce: Hendi
Kultivátor KITCHEN LINE o objemu 1/12 je ideálním řešením jak pro domácí použití, tak i pro použití v profesionální gastronomii.
Vlastnosti produktu:
- Je vyrobena z z nerezové oceli,
- Lze je mýt v myčkách nádobí.
⚡⚡⚡Technické údaje⚡⚡⚡
Charakteristický
- Série / Kolekce: Kitchen Line
- Barva: Stříbro
Materiály
- Materiál: Nerezová ocel
Kapacita
- Objem (ml): 83
- Kapacita: 1/12
Rozměry
- Délka (mm): 66
- Šířka (mm): 66
- Tloušťka: 0,88 mm
Značka Hendi je známá a ceněná jak na místním, tak i mezinárodním trhu. Produkty, které nabízí, se vyznačují vysokou kvalitou a inovativností. Sortiment je vytvořen na základě podrobného průzkumu trhu – analýzy trendů, vývoje technologií a potřeb profesionálů působících v široce pojatém gastronomickém průmyslu.