Savoury White Miso pasta, světlá 300g Hikari Miso Originální světlá pasta Shinshu Shiro Miso od renomované značky Hikari Miso ve výhodném balení s víčkem. Získává se z fermentované sóji a rýže, obsahuje velké množství proteinů, vitamínů a minerálů a také kmeny koji bakterií, které přirozeně zvyšují imunitu. Světlá pasta miso zraje krátce, takže - na rozdíl od červené pasty - se vyznačuje jemnou, nasládle suchou chutí a nižší slaností, s vyváženým prvkem umami. Komekoshi je rafinovaná odrůda s krémově... Celý popis
Koupit za 135 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Hikarimiso Shiro Miso pasta, 300 g
Doprava:
80 Kč
Skladem
135 Kč
Koupit za 135 Kč

Hikarimiso Shiro Miso pasta 300 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
102 Kč
Koupit za 102 Kč
Popis
Savoury White Miso pasta, světlá 300g Hikari Miso
Originální světlá pasta Shinshu Shiro Miso od renomované značky Hikari Miso ve výhodném balení s víčkem. Získává se z fermentované sóji a rýže, obsahuje velké množství proteinů, vitamínů a minerálů a také kmeny koji bakterií, které přirozeně zvyšují imunitu.
Světlá pasta miso zraje krátce, takže - na rozdíl od červené pasty - se vyznačuje jemnou, nasládle suchou chutí a nižší slaností, s vyváženým prvkem umami. Komekoshi je rafinovaná odrůda s krémově žlutou barvou a hedvábnou konzistencí, díky které se skvěle kombinuje s dalšími složkami. Je to neuvěřitelně všestranná přísada, která se používá v suchých pokrmech z ryb, masa, tofu a zeleniny a dokonce i sladkých pokrmech a dezertech, jako jsou máslové sušenky, dekadentní karamel s miso, vafle nebo zmrzlina. Její aroma skvěle ladí s osvěžujícími přísadami, jako je ředkev daikon, pažitka nebo zázvor. V některých japonských pokrmech může být použita jako alternativa sójové omáčky.
V japonské kuchyni je pasta miso základem mnoha tradičních pokrmů, počínaje polévkou miso, přes marinády a dresinky až po dekorativní omáčky. Je také velmi zdravá díky nízkému obsahu tuku a cholesterolu, obrovskému množství prospěšných složek a přirozeným probiotickým vlastnostem.
Upozornění na alergeny - Výrobek na bázi sójových bobů.
Skladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah přímého slunečního záření. Po otevření uchovávejte v chladničce.
Tip - Pasta miso je přirozeně fermentovaný produkt s vysokým obsahem soli, díky čemuž je velmi odolná. Po otevření ji můžeme konzumovat bezpečně po dobu nejméně 1-2 let, nejlepší chuťové vlastnosti si však zachovává až 6-8 měsíců po otevření. Pastu je nejlepší skladovat v chladničce v těsně uzavíratelné nádobě, aby se zpomalilo její zrání.
Země původu: Japonsko
Kompletní složení
Voda, sója 33%, rýže, sůl, alkohol
Složení:
Voda, sója 33%, rýže, sůl, alkohol
Nutriční hodnoty (ve 100g/100ml)
- Energetická hodnota: 766kJ/183kcal
- Tuky: 6,1g
- Sacharidy: 18,3g
- *z toho cukry: 10,3g
- Bílkoviny: 11,3g
- Sůl: 12,1 g
*z toho nasycené mastné kyseliny 1g
Originální světlá pasta Shinshu Shiro Miso od renomované značky Hikari Miso ve výhodném balení s víčkem. Získává se z fermentované sóji a rýže, obsahuje velké množství proteinů, vitamínů a minerálů a také kmeny koji bakterií, které přirozeně zvyšují imunitu.
Světlá pasta miso zraje krátce, takže - na rozdíl od červené pasty - se vyznačuje jemnou, nasládle suchou chutí a nižší slaností, s vyváženým prvkem umami. Komekoshi je rafinovaná odrůda s krémově žlutou barvou a hedvábnou konzistencí, díky které se skvěle kombinuje s dalšími složkami. Je to neuvěřitelně všestranná přísada, která se používá v suchých pokrmech z ryb, masa, tofu a zeleniny a dokonce i sladkých pokrmech a dezertech, jako jsou máslové sušenky, dekadentní karamel s miso, vafle nebo zmrzlina. Její aroma skvěle ladí s osvěžujícími přísadami, jako je ředkev daikon, pažitka nebo zázvor. V některých japonských pokrmech může být použita jako alternativa sójové omáčky.
V japonské kuchyni je pasta miso základem mnoha tradičních pokrmů, počínaje polévkou miso, přes marinády a dresinky až po dekorativní omáčky. Je také velmi zdravá díky nízkému obsahu tuku a cholesterolu, obrovskému množství prospěšných složek a přirozeným probiotickým vlastnostem.
Upozornění na alergeny - Výrobek na bázi sójových bobů.
Skladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah přímého slunečního záření. Po otevření uchovávejte v chladničce.
Tip - Pasta miso je přirozeně fermentovaný produkt s vysokým obsahem soli, díky čemuž je velmi odolná. Po otevření ji můžeme konzumovat bezpečně po dobu nejméně 1-2 let, nejlepší chuťové vlastnosti si však zachovává až 6-8 měsíců po otevření. Pastu je nejlepší skladovat v chladničce v těsně uzavíratelné nádobě, aby se zpomalilo její zrání.
Země původu: Japonsko
Kompletní složení
Voda, sója 33%, rýže, sůl, alkohol
Složení:
Voda, sója 33%, rýže, sůl, alkohol
Nutriční hodnoty (ve 100g/100ml)
- Energetická hodnota: 766kJ/183kcal
- Tuky: 6,1g
- Sacharidy: 18,3g
- *z toho cukry: 10,3g
- Bílkoviny: 11,3g
- Sůl: 12,1 g
*z toho nasycené mastné kyseliny 1g
Parametry
Výrobce | Hikarimiso |