Tipy a recepty na použití BIO skořicové cukru: - pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky - krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí - kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem - zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem - nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší... Celý popis
Koupit za 3 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Amylon cukr skořicový 20 g 20g
Doprava:
69 Kč
Skladem
3 Kč
Koupit za 3 Kč
Amylon Cukr skořicový 20 g BIO
Doprava:
69 Kč
Skladem
10 Kč
Koupit za 10 Kč
Cukr skořicový 20 g BIO AMYLON
Doprava:
49 Kč
Skladem
11 Kč
Koupit za 11 Kč
Amylon, a.s. Skořicový cukr 20 g BIO
Doprava:
80 Kč
Skladem
9 Kč
Koupit za 9 Kč
Amylon Skořicový cukr BIO 20g
Doprava:
69 Kč
32 Kč
Koupit za 32 Kč
Popis
Tipy a recepty na použití BIO skořicové cukru:
- pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
- krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí
- kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem
- zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem
- nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Neobsahuje syntetické aroma, ale mletou skořici.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
Tento skořicový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Trvanlivost: 10 měsíců
Složení: Cukr třtinový*, mletá skořice* (min. 14 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství, ověřeno certifikátem
Neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko, med)
Vyrobeno ze surovin, které neobsahují lepek. Výrobek však může obsahovat stopy lepku.
Certifikát: CZ-BIO-001
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1464 kJ/344 kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 86.1 g. z toho cukry: 86 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Návod k přípravě: K přímé spotřebě.
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - cukr s přísadami.
.
Zemědělská produkce: EU / Mimo EU
- pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
- krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí
- kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem
- zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem
- nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Neobsahuje syntetické aroma, ale mletou skořici.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
Tento skořicový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Trvanlivost: 10 měsíců
Složení: Cukr třtinový*, mletá skořice* (min. 14 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství, ověřeno certifikátem
Neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko, med)
Vyrobeno ze surovin, které neobsahují lepek. Výrobek však může obsahovat stopy lepku.
Certifikát: CZ-BIO-001
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1464 kJ/344 kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 86.1 g. z toho cukry: 86 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Návod k přípravě: K přímé spotřebě.
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - cukr s přísadami.
.
Zemědělská produkce: EU / Mimo EU
Parametry
Výrobce | Amylon |
Množství | 20 g |
Druh cukru | skořicové |
Bio | ano |