Vlastnosti jogurtového pudinku: - Svěží jogurtová chuť – lehce nakyslá a mléčná, osvěžující. - Bez lepku – vyroben z kukuřičného škrobu, vhodný pro celiaky. - Jemná konzistence – hladká a příjemná na jazyku. - Jednoduchá příprava – hotový za pár minut s mlékem a volitelným cukrem. - Univerzální použití – skvělý samostatně i jako základ dezertů či zahušťovadlo. - Zdravější složení – bez palmového oleje, umělých sladidel a přidaného cukru. Jogurtový puding bez lepku je skvělým řešením pro ty,... Celý popis

Koupit za 12 Kč

Popis

Vlastnosti jogurtového pudinku:

- Svěží jogurtová chuť – lehce nakyslá a mléčná, osvěžující.

- Bez lepku – vyroben z kukuřičného škrobu, vhodný pro celiaky.

- Jemná konzistence – hladká a příjemná na jazyku.

- Jednoduchá příprava – hotový za pár minut s mlékem a volitelným cukrem.

- Univerzální použití – skvělý samostatně i jako základ dezertů či zahušťovadlo.

- Zdravější složení – bez palmového oleje, umělých sladidel a přidaného cukru.

Jogurtový puding bez lepku je skvělým řešením pro ty, kdo hledají chutnou a zdravější alternativu dezertu. Jeho příprava je rychlá – smícháte ho s mlékem, krátce povaříte a můžete podávat teplý nebo studený, případně ho využít při tvorbě vrstevnatých pohárů, krémů či zákusků. Díky sušenému jogurtu a absenci lepku nabízí nejen požitek z chuti, ale i šetrnost k tělu, což ocení mlsouni, sportovci i diabetici při přípravě bez cukru. Tento puding je prostě všestranná pochoutka pro každý den!

Snadná příprava:

- Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.

- Přidáme 2 lžíce cukru (cca 30 g) a zahříváme k varu.

- Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.

- Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.

- Nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Složení:

kukuřičný škrob, sušený jogurt v prášku 10 % (mléko, jogurtové kultury)
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Amylon
Přichuť jogurt
Hmotnost 40 g
Bio ne