Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže. Poltorak - 1 díl medu a 0,5 vody Medovina Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc... Celý popis
Koupit za 624 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže.
Poltorak - 1 díl medu a 0,5 vody
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Dezertní medovina
Medovina s přídavky cukru, lihu či aromat
Proces výroby
Tato medovina byla vařená před kvašením. Tepelný postup má určité technologické výhody,
nicméně dochází k poškození některých drahocenných složek medu, zejména při delším varu.
V chuti výrobní proces nepoznáte, ale pro vařené medoviny je typické, že
jsou zlatavější barvy, neboť při vysokých teplotách med částečně karamelizuje.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže.
Poltorak - 1 díl medu a 0,5 vody
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Dezertní medovina
Medovina s přídavky cukru, lihu či aromat
Proces výroby
Tato medovina byla vařená před kvašením. Tepelný postup má určité technologické výhody,
nicméně dochází k poškození některých drahocenných složek medu, zejména při delším varu.
V chuti výrobní proces nepoznáte, ale pro vařené medoviny je typické, že
jsou zlatavější barvy, neboť při vysokých teplotách med částečně karamelizuje.
Parametry
| Výrobce | Apis |
| Příchuť | ovocné - malinové |