Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Voní jako žádná jiná. Nechte se očarovat indonéskou vanilkou v prvotřídním gelatu Ľudmily Abrham. Existuje rozdíl mezi vanilkou a indonéskou vanilkou, stejně jako existuje rozdíl mezi obyčejnou zmrzlinou a gelatem podle autentické italské receptury s čerstvou smetanou. Poznejte oba rozdíly na jedné lahodné lžičce, tu naši poznáte díky jedinečnému květinově-ovocnému aromatu. Tip na vychutnání Abyste si zmrzce opravdu pochutnali, doporučujeme ji... Celý popis
Koupit za 175 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Authentic Indonéská Vanilka 460ml
Doprava:
zdarma
Skladem
175 Kč
Koupit za 175 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Voní jako žádná jiná. Nechte se očarovat indonéskou vanilkou v prvotřídním gelatu Ľudmily Abrham.
Existuje rozdíl mezi vanilkou a indonéskou vanilkou, stejně jako existuje rozdíl mezi obyčejnou zmrzlinou a gelatem podle autentické italské receptury s čerstvou smetanou.
Poznejte oba rozdíly na jedné lahodné lžičce, tu naši poznáte díky jedinečnému květinově-ovocnému aromatu.
Tip na vychutnání
Abyste si zmrzce opravdu pochutnali, doporučujeme ji nechat před podáváním cca 10-30min povolit při pokojové teplotě. Doba závisí na obsahu tuku a velikosti kelímku. Se zmrzlinou se tak nejen lépe pracuje, protože je mnohem krémovější, ale dokonce má i sladší chuť, než ta úplně zmrzlá.
Je možné ji přemístit i z mrazáku do lednice, kde změkne rovnoměrněji. Trvá to sice delší dobu a je potřeba si vzpomenout s předstihem, ale docílíte tak nejlepší konzistence.
Authentic Gelato Italiano: požitek z příchutí, o jakých se vám nesnilo
Dřív byste za ním museli do Neapole. Dnes ho máte doma na jeden klik. Podlehněte gelatu dle řemeslných italských receptur, které pro nás vymazlila královna zmrzlin Ľudmila Abrham.
Jaká tajemství se naučila od italských mistrů gelata? Zaprvé vždy využívá mléko od lokálních farmářů zpracované ještě za čerstva. Zadruhé k dochucení vybírá jedinečné suroviny z celého světa, ze kterých kouzlí příchutě, jaké byste nečekali ani v nejdivočejších snech.
Zmrzliny Authentic Gelato Italiano jsou vyráběny paní Ľudmilou s láskou a vášní. Jde o ruční práci, kdy každá zmrzlina projde něčími rukami, abyste si ji mohli v klidu domova vychutnat.
Zjistětě o garantce Ľudmile a výrobě Authentic Gelato Italiano víc v našem videu:
Existuje rozdíl mezi vanilkou a indonéskou vanilkou, stejně jako existuje rozdíl mezi obyčejnou zmrzlinou a gelatem podle autentické italské receptury s čerstvou smetanou.
Poznejte oba rozdíly na jedné lahodné lžičce, tu naši poznáte díky jedinečnému květinově-ovocnému aromatu.
Tip na vychutnání
Abyste si zmrzce opravdu pochutnali, doporučujeme ji nechat před podáváním cca 10-30min povolit při pokojové teplotě. Doba závisí na obsahu tuku a velikosti kelímku. Se zmrzlinou se tak nejen lépe pracuje, protože je mnohem krémovější, ale dokonce má i sladší chuť, než ta úplně zmrzlá.
Je možné ji přemístit i z mrazáku do lednice, kde změkne rovnoměrněji. Trvá to sice delší dobu a je potřeba si vzpomenout s předstihem, ale docílíte tak nejlepší konzistence.
Authentic Gelato Italiano: požitek z příchutí, o jakých se vám nesnilo
Dřív byste za ním museli do Neapole. Dnes ho máte doma na jeden klik. Podlehněte gelatu dle řemeslných italských receptur, které pro nás vymazlila královna zmrzlin Ľudmila Abrham.
Jaká tajemství se naučila od italských mistrů gelata? Zaprvé vždy využívá mléko od lokálních farmářů zpracované ještě za čerstva. Zadruhé k dochucení vybírá jedinečné suroviny z celého světa, ze kterých kouzlí příchutě, jaké byste nečekali ani v nejdivočejších snech.
Zmrzliny Authentic Gelato Italiano jsou vyráběny paní Ľudmilou s láskou a vášní. Jde o ruční práci, kdy každá zmrzlina projde něčími rukami, abyste si ji mohli v klidu domova vychutnat.
Zjistětě o garantce Ľudmile a výrobě Authentic Gelato Italiano víc v našem videu:
Parametry
Značka | Authentic |