Švestkové aroma je ideální pro zauzování ryb, drůbežího a vepřového masa. Štěpka Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži. Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí,... Celý popis
Koupit za 649 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Udící štěpka Borniak Švestka 10 l
Doprava:
185 Kč
Skladem
649 Kč
Koupit za 649 Kč
Štěpka ŠVESTKA 10l Borniak
Doprava:
99 Kč
Skladem
649 Kč
Koupit za 649 Kč
Borniak Štěpka ŠVESTKA 10l
Doprava:
89 Kč
Skladem
649 Kč
Koupit za 649 Kč
Udící štěpka Borniak Švestka 10 l
Doprava:
79 Kč
Skladem
649 Kč
Koupit za 649 Kč
Udící štěpka BORNIAK Švestka 10l
Doprava:
99 Kč
Skladem
649 Kč
Koupit za 649 Kč
Popis
Švestkové aroma je ideální pro zauzování ryb, drůbežího a vepřového masa.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Štěpka
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Parametry
Výrobce | Borniak |
Druh paliva | štěpky |
Dřevěná | ano |