Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.

Koupit za 1 725 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Seburo
Materiál čepele ocel
Materiál rukojeti dřevo
Délka ostří 17.5 cm