Co tomu říká sám dodavatel?Balkánský sýr je bílý sýr, který se řadí mezi přírodní sýry typu Feta v solném nálevu. Sýr se vyznačuje čistou mléčnou chutí, výrazně slanou, která stářím sýra přechází do vyvinuté sýrové chuti. Na řezu má sýr stejnoměrnou barvu, se štěrbinami a kavernami. Jeho konzistence je stejnorodá v celé hmotě sýra, měkká, drobivá, dobře se krájí. Sýr je určen k přímé spotřebě, jako příloha, doplněk lahůdkářských pokrmů i k dalšímu kulinářskému využití. Kostičky se sušenými rajčaty... Celý popis

Koupit za 220 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Co tomu říká sám dodavatel?Balkánský sýr je bílý sýr, který se řadí mezi přírodní sýry typu Feta v solném nálevu. Sýr se vyznačuje čistou mléčnou chutí, výrazně slanou, která stářím sýra přechází do vyvinuté sýrové chuti. Na řezu má sýr stejnoměrnou barvu, se štěrbinami a kavernami. Jeho konzistence je stejnorodá v celé hmotě sýra, měkká, drobivá, dobře se krájí. Sýr je určen k přímé spotřebě, jako příloha, doplněk lahůdkářských pokrmů i k dalšímu kulinářskému využití. Kostičky se sušenými rajčaty jsou ideální přílohou k vínu.Alergici pozor!obsahuje mlékoJak skladovat a používat?4-8°Cvhodný k použití v teplé i studené kuchyniOmeleta s balkánským sýrem INGREDIENCE: 8 vajec, 8 jarních cibulek, 180g balkánského sýra, 200g tuňáka z konzervy, sůl a pepř na dochucení PŘÍPRAVA: V míse našleháme vejce, poté přimícháme salátové cibulky, nalámaný balkánský sýr a tuňák. Dle chuti osoláme a opepříme. Na teflonové pánvi rozpálíme lžíci oleje. nalijeme na ni půlku směsi a necháme pět minut opékat na nízkém plameni. Omeletu pak dáme na pár minut pod rozpálený gril nebe pánev. Podáváme nakrájené na klínky.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Mlékárna Polná
Hmotnost 1
Druh balkánský
Bio ne
Druh mléka kravské