PRISMAFOOD pec na pizzu HIDEO 1/40Hideo je ideální pro bary a restaurace, které vyžadují pokročilý produkt, s moderní estetikou, snadno ovladatelný a schopný zaručit rychlé a přesné vaření, aniž by zabíral příliš mnoho místa v pracovním prostředí. Vysoce výkonná trouba Hideo vyrobená z nejlepších komponent nabízí velké uspokojení počínaje svým inovativním, kompaktním a velmi elegantním designem. Trouba má vynikající vybavení: dvojitý termostat, žáruvzdorná kamenná deska, standardní teploměr, velké... Celý popis
Koupit za 16 695 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
PRISMAFOOD pec na pizzu HIDEO 1/40
Doprava:
zdarma
Skladem
16 695 Kč
Koupit za 16 695 Kč
PRISMAFOOD Pec na pizzu HIDEO 1/40
Doprava:
zdarma
Skladem
16 530 Kč
Koupit za 16 530 Kč
PRISMAFOOD Pec na pizzu HIDEO 1/40 Varianta: Pec na pizzu HIDEO 1/40
Doprava:
350 Kč
Skladem
16 345 Kč
Koupit za 16 345 Kč
PRISMAFOOD pec na pizzu HIDEO 1/40
Doprava:
zdarma
Skladem
16 345 Kč
Koupit za 16 345 Kč
Popis
PRISMAFOOD pec na pizzu HIDEO 1/40Hideo je ideální pro bary a restaurace, které vyžadují pokročilý produkt, s moderní estetikou, snadno ovladatelný a schopný zaručit rychlé a přesné vaření, aniž by zabíral příliš mnoho místa v pracovním prostředí. Vysoce výkonná trouba Hideo vyrobená z nejlepších komponent nabízí velké uspokojení počínaje svým inovativním, kompaktním a velmi elegantním designem.
Trouba má vynikající vybavení: dvojitý termostat, žáruvzdorná kamenná deska, standardní teploměr, velké okno.
Inovativní a kompaktní design: více prostoru v pracovním prostředí
Korpus a přední část trouby jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli pro zajištění maximální odolnosti a dlouhé životnosti
Trouba má vynikající vybavení: dvojitý termostat, žáruvzdorná kamenná deska, standardní teploměr, velké okno.
Inovativní a kompaktní design: více prostoru v pracovním prostředí
Korpus a přední část trouby jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli pro zajištění maximální odolnosti a dlouhé životnosti
Parametry
Výrobce | Prisma food |
Příkon | 1600 W |