Tento výrobek dobrou alternativou strouhanky k obalování při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. V trojobalu ho můžete používat v kombinaci s rýžovou moukou. Kukuřičná strouhanka je také vhodná k přípravě různých panád a těstíček ke smažení. Kukuřičná strouhanka je vhodná k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo mletých mas či zeleninových karbanátků, k vysypávání formy při pečení. V cukrářské výrobě ho lze použít například v jablečném závinu (zahušťování jablečné náplně) nebo jako součást... Celý popis
Koupit za 22 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
97 %
Nominal Kukuřičná strouhanka instantní 200 g 200g
Doprava:
59 Kč
Skladem
22 Kč
Koupit za 22 Kč
100 %
Kukuřičná strouhanka 200g
Doprava:
70 Kč
33 Kč
Koupit za 33 Kč
100 %
Nominal Kukuřičná strouhanka instantní bezlepková 200g
Doprava:
80 Kč
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč
0 %
Strouhanka kukuřičná bezlepková instantní - Nominal, 200 g
Doprava:
zdarma
30 Kč
Koupit za 30 Kč
95 %
Nominal Kukuřičná strouhanka instantní 200 g
Doprava:
79 Kč
28 Kč
Koupit za 28 Kč
Popis
Tento výrobek dobrou alternativou strouhanky k obalování při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. V trojobalu ho můžete používat v kombinaci s rýžovou moukou. Kukuřičná strouhanka je také vhodná k přípravě různých panád a těstíček ke smažení.
Kukuřičná strouhanka je vhodná k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo mletých mas či zeleninových karbanátků, k vysypávání formy při pečení. V cukrářské výrobě ho lze použít například v jablečném závinu (zahušťování jablečné náplně) nebo jako součást některého těsta. A také z ní můžeme připravit jednodruhovou obilnou kukuřičnou kaši.
Složení: Kukuřičná krupice. Může obsahovat stopy lepku.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kukuřičná krupice.
Země původu: Česká republika
Skladování: V suchu a chladu při relativní vlhkosti do 75 %.
Příprava / určení: Kukuřičná strouhanka výborně poslouží k obalování, zahušťování, k přípravě kaše aj.
Kukuřičná strouhanka je vhodná k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo mletých mas či zeleninových karbanátků, k vysypávání formy při pečení. V cukrářské výrobě ho lze použít například v jablečném závinu (zahušťování jablečné náplně) nebo jako součást některého těsta. A také z ní můžeme připravit jednodruhovou obilnou kukuřičnou kaši.
Složení: Kukuřičná krupice. Může obsahovat stopy lepku.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kukuřičná krupice.
Země původu: Česká republika
Skladování: V suchu a chladu při relativní vlhkosti do 75 %.
Příprava / určení: Kukuřičná strouhanka výborně poslouží k obalování, zahušťování, k přípravě kaše aj.
Parametry
| Výrobce | Nominal |
| Značka | Nominal |
| Hmotnost | 200 g |
| Bezlepkové | ano |
| Bio | ne |