Hario Dripper svým tvarem připomíná šálek s přidělaným podšálkem. Ikonické vroubky na stěnách pomáhají odvádět kávu do nádoby pod driperem. Tato keramická varianta působí luxusním dojmem a je oblíbeným doplňkem všech, kteří si rádi alternativně připravují kávu. Při přípravě kávy můžete experimentovat. Chuť a sílu kávy ovlivníte například hrubostí kávových zrn. Doporučujeme použít světle pražená zrna a ještě lépe zrna určená pro přípravu alternativních káv. Jak na kávu v Hario Dripperu: - Namelte... Celý popis
Koupit za 469 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Hario Dripper V60-02 Ceramic White
Doprava:
69 Kč
Skladem
469 Kč
Koupit za 469 Kč
Dripper Hario V60 (VDC-02W) - keramický, velikost 2, bílý
Doprava:
zdarma
Skladem
429 Kč
Koupit za 429 Kč
Hario Dripper V60-02 Ceramic White
Doprava:
99 Kč
864 Kč
Koupit za 864 Kč
Kávový set Hario V60-02 bílý Drip Filtr Server
Doprava:
99 Kč
Skladem
695 Kč
Koupit za 695 Kč
Dripper Hario V60 (VDC-02W) - keramický, velikost 2, bílý
Doprava:
zdarma
Skladem
675 Kč
Koupit za 675 Kč
Popis
Hario Dripper svým tvarem připomíná šálek s přidělaným podšálkem. Ikonické vroubky na stěnách pomáhají odvádět kávu do nádoby pod driperem. Tato keramická varianta působí luxusním dojmem a je oblíbeným doplňkem všech, kteří si rádi alternativně připravují kávu.
Při přípravě kávy můžete experimentovat. Chuť a sílu kávy ovlivníte například hrubostí kávových zrn. Doporučujeme použít světle pražená zrna a ještě lépe zrna určená pro přípravu alternativních káv.
Jak na kávu v Hario Dripperu:
- Namelte si kávu (cca 10g na jednu porci). Doporučovaná hrubost je zhruba jako cukr krupice. Je jen na vás, jakou hrubost nakonec zvolíte. Jen pamatujte, že úplně najemno namletá káva vám filtr spíše zabetonuje.
- Ohřejte si vodu (nechte projít varem a počkejte cca 2 minuty, aby měla tu správnou teplotu).
- Umístěte dripper na hrníček a do něj papírový filtr.
- Filtr prolijte vodou. Aby se zbavil specifické chuti, je třeba ho prolít pořádně.
- Vylijte přebytečnou vodu z hrníčku a nasypte do filtru kávu.
- Kávu spařte trochou vody a nechte ji chvilku odpočinout.
- Krouživými pohyby lijte vodu z konvičky na kávu. Cca 150 ml na jednu porci, ale i zde můžete experimentovat (dva baristé vám neudělají stejnou kávu!)
- Nechte dokapat, filtr vyhoďte na kompost nebo smíšeného odpadu a vychutnejte si svoji kávu.
Zajímavost:
- stěny dripperu svírají úhel 60°, proto je označen jako V60
Tip:
- konvička s úzkým a dlouhým hrdlem vám usnadní prolití papírového filtru i kávových zrn. My doporučujeme nerezovou konvici Buono od Haria.
Při přípravě kávy můžete experimentovat. Chuť a sílu kávy ovlivníte například hrubostí kávových zrn. Doporučujeme použít světle pražená zrna a ještě lépe zrna určená pro přípravu alternativních káv.
Jak na kávu v Hario Dripperu:
- Namelte si kávu (cca 10g na jednu porci). Doporučovaná hrubost je zhruba jako cukr krupice. Je jen na vás, jakou hrubost nakonec zvolíte. Jen pamatujte, že úplně najemno namletá káva vám filtr spíše zabetonuje.
- Ohřejte si vodu (nechte projít varem a počkejte cca 2 minuty, aby měla tu správnou teplotu).
- Umístěte dripper na hrníček a do něj papírový filtr.
- Filtr prolijte vodou. Aby se zbavil specifické chuti, je třeba ho prolít pořádně.
- Vylijte přebytečnou vodu z hrníčku a nasypte do filtru kávu.
- Kávu spařte trochou vody a nechte ji chvilku odpočinout.
- Krouživými pohyby lijte vodu z konvičky na kávu. Cca 150 ml na jednu porci, ale i zde můžete experimentovat (dva baristé vám neudělají stejnou kávu!)
- Nechte dokapat, filtr vyhoďte na kompost nebo smíšeného odpadu a vychutnejte si svoji kávu.
Zajímavost:
- stěny dripperu svírají úhel 60°, proto je označen jako V60
Tip:
- konvička s úzkým a dlouhým hrdlem vám usnadní prolití papírového filtru i kávových zrn. My doporučujeme nerezovou konvici Buono od Haria.
Parametry
Výrobce | Hario |
Typ | drippery |
Počet šálků | 4 |
Materiál | keramické |
Objem | 480 ml |
Barva | bílé |
Příprava studené kávy Cold Brew | ne |