Vařte jako profesionálové! Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny". Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Maso bude vždy měkké a šťavnaté a u steaku dosáhnete vždy požadovaného propečení. Vše je navíc velmi snadné a pohodlné. Ingredienci uložíte do speciálního... Celý popis
Koupit za 4 490 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Vařte jako profesionálové!
Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny". Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Maso bude vždy měkké a šťavnaté a u steaku dosáhnete vždy požadovaného propečení. Vše je navíc velmi snadné a pohodlné.
Ingredienci uložíte do speciálního sáčku společně s bylinkami a kořením. Ze sáčku vysajete veškerý vzduch pomocí
vakuovačky. Sáček pak vložíte do vodní lázně, kterou ohříváte ponorným vařičem. Výsledkem budete nadšeni! Maso se pod vidličkou bude rozpadat na jednotlivá vlákna, ale na talíři si udrží svůj skvělý tvar.
Vlastnosti produktu
zabudovaný časovač
možnost nastavení odloženého vaření
možné použít v jakémkoliv hrnci nebo gastro nádobě
lze použít s vakuovými sáčky různých značek
alarm nízkého stavu vody
Technická data
teplotní rozsah: 40°C až 95°C
teplotní stabilita: +/- 0,1°C při 60°C
cirkulace vody: cca 11 litrů/min
max. objem nádoby: 20 litrů
časovač: až do 99 hodin
max. výkon: 1000 W
rozměry: 70 x 135 x 385 mm
hmotnost: 1200 g
barva: černá
Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny". Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Maso bude vždy měkké a šťavnaté a u steaku dosáhnete vždy požadovaného propečení. Vše je navíc velmi snadné a pohodlné.
Ingredienci uložíte do speciálního sáčku společně s bylinkami a kořením. Ze sáčku vysajete veškerý vzduch pomocí
vakuovačky. Sáček pak vložíte do vodní lázně, kterou ohříváte ponorným vařičem. Výsledkem budete nadšeni! Maso se pod vidličkou bude rozpadat na jednotlivá vlákna, ale na talíři si udrží svůj skvělý tvar.
Vlastnosti produktu
zabudovaný časovač
možnost nastavení odloženého vaření
možné použít v jakémkoliv hrnci nebo gastro nádobě
lze použít s vakuovými sáčky různých značek
alarm nízkého stavu vody
Technická data
teplotní rozsah: 40°C až 95°C
teplotní stabilita: +/- 0,1°C při 60°C
cirkulace vody: cca 11 litrů/min
max. objem nádoby: 20 litrů
časovač: až do 99 hodin
max. výkon: 1000 W
rozměry: 70 x 135 x 385 mm
hmotnost: 1200 g
barva: černá
Parametry
Výrobce | TFA |
Typ | ponorné vařiče |
Displej | ano |
Časovač | ano |
Nastavitelná teplota | ano |
Funkce udržení teploty | ano |