Tomatillos celé 2,8kg. lt;Pgt;Tomatillos nebo-li Mochyně mexická vytváří plody s charakteristicky zvětšeným nafouklým vytrvalým kalichem, který uzavírá kulovitou bobuli, hodí se do omáček, polívek nebo salátů. Z nezralých plodů, které po odstranění blanitého kalichu připomínají zelená rajčata, se připravují různé omáčky a polévky. Občas ji můžeme nalézt i pod názvem Rajčenka. Tomatillos se pravují pečením, dušením nebo smažením. lt;/Pgt; lt;Pgt;Jsou složkou některých receptur populárního avokádového... Celý popis
Koupit za 301 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
La Costeňa Tomatillos celé 2,8Kg
Doprava:
66 Kč
Skladem
301 Kč
Koupit za 301 Kč
Popis
Tomatillos celé 2,8kg. lt;Pgt;Tomatillos nebo-li Mochyně mexická vytváří plody s charakteristicky zvětšeným nafouklým vytrvalým kalichem, který uzavírá kulovitou bobuli, hodí se do omáček, polívek nebo salátů. Z nezralých plodů, které po odstranění blanitého kalichu připomínají zelená rajčata, se připravují různé omáčky a polévky. Občas ji můžeme nalézt i pod názvem Rajčenka. Tomatillos se pravují pečením, dušením nebo smažením. lt;/Pgt;
lt;Pgt;Jsou složkou některých receptur populárního avokádového dipu „guacamole“. Také se používají jako hlavní přísada zelené mexické omáčky známé jako „salsa verde“. Tato omáčka se v mexické kuchyni používá velice často jako dip pro tortillové lupínky nebo se podává společně s taccos (plněné tortillové placky) a grilovaným (zpravidla vepřovým) masem nebo rybou. lt;/Pgt;
lt;Pgt;Plně vyzrálé plody mají nažloutlou barvu, jsou sladší. Jedí se přímo bez jakékoliv úpravy. Můžete z nich také připravit saláty, koláče, marmelády a džemy. Tomatillos jsou bohatá na vitamín C, obsahují spousty antioxidantů a je důležitým zdrojem fosforu, vápníku, železa a dalších minerálů. lt;/Pgt;
lt;Pgt;lt;STRONGgt;Složení:lt;/STRONGgt; Zelená rajčata, voda, sůl, konzervant (kyselina citronová) lt;/Pgt;
lt;Pgt;lt;STRONGgt;Obsah balení:lt;/STRONGgt; 2,8 kg lt;/Pgt;
lt;Pgt;lt;STRONGgt;Země původu:lt;/STRONGgt; Mexiko lt;/Pgt;
lt;Pgt;Jsou složkou některých receptur populárního avokádového dipu „guacamole“. Také se používají jako hlavní přísada zelené mexické omáčky známé jako „salsa verde“. Tato omáčka se v mexické kuchyni používá velice často jako dip pro tortillové lupínky nebo se podává společně s taccos (plněné tortillové placky) a grilovaným (zpravidla vepřovým) masem nebo rybou. lt;/Pgt;
lt;Pgt;Plně vyzrálé plody mají nažloutlou barvu, jsou sladší. Jedí se přímo bez jakékoliv úpravy. Můžete z nich také připravit saláty, koláče, marmelády a džemy. Tomatillos jsou bohatá na vitamín C, obsahují spousty antioxidantů a je důležitým zdrojem fosforu, vápníku, železa a dalších minerálů. lt;/Pgt;
lt;Pgt;lt;STRONGgt;Složení:lt;/STRONGgt; Zelená rajčata, voda, sůl, konzervant (kyselina citronová) lt;/Pgt;
lt;Pgt;lt;STRONGgt;Obsah balení:lt;/STRONGgt; 2,8 kg lt;/Pgt;
lt;Pgt;lt;STRONGgt;Země původu:lt;/STRONGgt; Mexiko lt;/Pgt;
Parametry
Výrobce | La Costeňa |