Vařené maštěné brambory 53 % (brambory, roztíratelný směsný tuk (palmový, řepkový, bambucký a kokosový olej, mléčný tuk, mléčný zákys, emulgátor: E471, barvivo: karoteny), sůl, antioxidant: hydrogensiřičitan sodný); Cordon bleu 47 % (kuřecí maso 50%, sýr eidam (mléko, mlékárenské kultury, mikrobiální syřidlo, konzervant: dusičnan draselný; stabilizátor: chlorid vápenatý; sůl; barvivo: annatto), šunka (vepřová kýta 70%, voda 24%, sůl, konzervant: E250, stabilizátory: E451, E450, zahušťovadla: E407a,... Celý popis

Koupit za 100 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vařené maštěné brambory 53 % (brambory, roztíratelný směsný tuk (palmový, řepkový, bambucký a kokosový olej, mléčný tuk, mléčný zákys, emulgátor: E471, barvivo: karoteny), sůl, antioxidant: hydrogensiřičitan sodný); Cordon bleu 47 % (kuřecí maso 50%, sýr eidam (mléko, mlékárenské kultury, mikrobiální syřidlo, konzervant: dusičnan draselný; stabilizátor: chlorid vápenatý; sůl; barvivo: annatto), šunka (vepřová kýta 70%, voda 24%, sůl, konzervant: E250, stabilizátory: E451, E450, zahušťovadla: E407a, E415, cukr, antioxidanty: E316, E301), vaječná melanž (vejce, konzervanty: octan draselný, kyselina mléčná, mléčnan draselný), mléko, pšeničná mouka, řepkový olej, strouhanka (pšeničná mouka, voda, sezam, vepřové sádlo, cukr, moučná směs (pšeničná mouka, emulgátory: E471, ječná sladová mouka; zahušťovadlo: xanthan; látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová; regulátor kyselosti: E341; enzymy: hydrolasy, oxidoreduktasy), sůl, droždí)).

 
Na 100g

Energetická hodnota
635 kJ/ 152 kcal

Tuky
8,5 g

z toho nasycené mastné kyseliny
1,9 g

Sacharidy
10,6 g

z toho cukry
0,5 g

Vláknina
0,8 g

Bílkoviny
7,9 g

Sůl
0,8 g

O produktu

Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem s vařenými bramborami. Hotový pokrm, který stačí jen ohřát a můžete servírovat.

Název Cordon bleu (čti: kordón blé) pochází z francouzštiny a v překladu znamená "modrá stuha". Tato modrá stuha byla vyznamenáním nejlepších francouzských kuchařů. V havním městě Francie - Paříži vznikla v roce 1895 soukromá škola nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu a právě zde vytvořili recept na tento řízek.

Země původu

Česká republika

Dodavatel

BAPA s.r.o., Živnostenská 858, 561 51, Letohrad - výrobní závod Hněvotín
Zobrazit více