melasa z granátových jablek Jedná se o vařenou šťávu z granátového jablka, která se proměnila v hustý a tmavý barevný sirup. Tato koncentrovaná forma šťávy není příliš sladká, naopak se vyznačuje kořenitou a štiplavou chutí, díky čemuž je vhodná do různých pokrmů. Melasa z granátového jablka je arabské kuchyně, kde se nazývá "Dibs Ruman". POUŽITÍ melasy z granátového jablka Melasu z granátového jablka lze použít jako koření, do dezertů nebo při přípravě nápojů. Skvěle Vám pomůže dochutit saláty,... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
Lara Melasa z granátového jablka 350 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Popis
melasa z granátových jablek
Jedná se o vařenou šťávu z granátového jablka, která se proměnila v hustý a tmavý barevný sirup. Tato koncentrovaná forma šťávy není příliš sladká, naopak se vyznačuje kořenitou a štiplavou chutí, díky čemuž je vhodná do různých pokrmů. Melasa z granátového jablka je arabské kuchyně, kde se nazývá "Dibs Ruman".
POUŽITÍ melasy z granátového jablka
Melasu z granátového jablka lze použít jako koření, do dezertů nebo při přípravě nápojů. Skvěle Vám pomůže dochutit saláty, omáčky, drůbež a ryby. Můžete ji přidat do čehokoli, kde chcete přidat extra kyselou chuť.
Často se používá v arabských jídlech jako jsou Fesenjaan (perský drůbeží pokrm z kuřecího nebo kachního masa), Muhammara (pečená paprika a ořechová pomazánka), Kisir (turecký bulgurový salát), Fattoush (chlebový salát).
SLOŽENÍ
Intenzivní přírodní šťáva z granátového jablka.
Výživové údaje na 20 g
Energie
60 kcal
Tuky
0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,0 g
Sacharidy
15,0 g
z toho cukry
14,0 g
Bílkoviny
0,3 g
Sůl
187 mg
SKLADOVÁNÍ
Po otevření skladujte v chladničce.
Země původu
Libanon
Jedná se o vařenou šťávu z granátového jablka, která se proměnila v hustý a tmavý barevný sirup. Tato koncentrovaná forma šťávy není příliš sladká, naopak se vyznačuje kořenitou a štiplavou chutí, díky čemuž je vhodná do různých pokrmů. Melasa z granátového jablka je arabské kuchyně, kde se nazývá "Dibs Ruman".
POUŽITÍ melasy z granátového jablka
Melasu z granátového jablka lze použít jako koření, do dezertů nebo při přípravě nápojů. Skvěle Vám pomůže dochutit saláty, omáčky, drůbež a ryby. Můžete ji přidat do čehokoli, kde chcete přidat extra kyselou chuť.
Často se používá v arabských jídlech jako jsou Fesenjaan (perský drůbeží pokrm z kuřecího nebo kachního masa), Muhammara (pečená paprika a ořechová pomazánka), Kisir (turecký bulgurový salát), Fattoush (chlebový salát).
SLOŽENÍ
Intenzivní přírodní šťáva z granátového jablka.
Výživové údaje na 20 g
Energie
60 kcal
Tuky
0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,0 g
Sacharidy
15,0 g
z toho cukry
14,0 g
Bílkoviny
0,3 g
Sůl
187 mg
SKLADOVÁNÍ
Po otevření skladujte v chladničce.
Země původu
Libanon
Parametry
| Výrobce | Lara |