Suché kvasinky se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: obsah balíčku vsypte do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25 °C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25 °C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva. Obsah 1 sáčku kvasinek stačí na prokvašení 10 litrů.
Koupit za 13 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        93 %
        
        
    
    Kvasinky VINKA sušené vinné 0,6g
            
                Doprava:
                
                                              89 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        13 Kč
    
    
        Koupit za 13 Kč
    
Popis
            Suché kvasinky se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: obsah balíčku vsypte do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25 °C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25 °C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva. Obsah 1 sáčku kvasinek stačí na prokvašení 10 litrů.