Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat... Celý popis
Koupit za 629 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        96 %
        
        
    
    Tamper Motta 54mm nerez/dřevo
            
                Doprava:
                
                                              45 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        629 Kč
    
    
        Koupit za 629 Kč
    
        
        
        94 %
        
        
    
    Tamper Motta hnědý 54 mm
            
                Doprava:
                
                                              49 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        626 Kč
    
    
        Koupit za 626 Kč
    
        
        
        80 %
        
        
    
    Motta Tamper dřevo 54 mm
            
                Doprava:
                
                                              49 Kč
                                     
            
            
    
        547 Kč
    
    
        Koupit za 547 Kč
    
        
        
        99 %
        
        
    
    Tamper Motta 54mm - nerez, dřevo
            
                Doprava:
                
                                              39 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        544 Kč
    
    
        Koupit za 544 Kč
    
        
        
        90 %
        
        
    
    Motta Tamper dřevo 54 mm
            
                Doprava:
                
                                              89 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        477 Kč
    
    
        Koupit za 477 Kč
    
Popis
            Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pomalu.
Určitě doporučuje tampery kovové, těžké, práce je s nimi velice příjemná.
Profesionální tamper Motta má kovovou základnu a ergonomickou dřevěnou rukojeť a jeho váha je 350g.
Při nákupu tamperu je důležité vědět, jaký průměr má páka vašeho kávovaru. Tento tamper Motta má průměr 54mm.
Materiál: nerezová ocel, dřevo
Hmotnost: 350g
Výška: 100mm
Průměr: 54mm
    Určitě doporučuje tampery kovové, těžké, práce je s nimi velice příjemná.
Profesionální tamper Motta má kovovou základnu a ergonomickou dřevěnou rukojeť a jeho váha je 350g.
Při nákupu tamperu je důležité vědět, jaký průměr má páka vašeho kávovaru. Tento tamper Motta má průměr 54mm.
Materiál: nerezová ocel, dřevo
Hmotnost: 350g
Výška: 100mm
Průměr: 54mm
Parametry
| Výrobce | Motta | 
| Průměr | 54 mm |