Tato jedinečná sůl se získává pomalým pražením himálajské kamenné soli s dřevěným uhlím. Díky stopovým sloučeninám (zejména síry a železa) má specifickou barvu, chuť a silnou vůni připomínající vejce. Jedná se o specialitu indické kuchyně, kterou není možno jednoduše použít místo klasické soli.  Její vůně může být zprvu nepříjemná, skvěle se však hodí k pokrmům indické kuchyně a vegani ocení chuť vajec, kterou dodá veganským pokrmům. Kala Namak je i velmi zajímavá z hlediska Ayurvédy. HMOTNOST:... Celý popis

Koupit za 56 Kč

Popis

Tato jedinečná sůl se získává pomalým pražením himálajské kamenné soli s dřevěným uhlím. Díky stopovým sloučeninám (zejména síry a železa) má specifickou barvu, chuť a silnou vůni připomínající vejce. Jedná se o specialitu indické kuchyně, kterou není možno jednoduše použít místo klasické soli.  Její vůně může být zprvu nepříjemná, skvěle se však hodí k pokrmům indické kuchyně a vegani ocení chuť vajec, kterou dodá veganským pokrmům. Kala Namak je i velmi zajímavá z hlediska Ayurvédy.

HMOTNOST: 300 g
ZEMĚ PŮVODU: Indie
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kamenná sůl pražená. Skladujte v suchu.

Normal
0

21

false
false
false

CS
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4
Zobrazit více

Parametry

Výrobce BioNebio
Hmotnost 300 g
Druh Kala Namak
Bio ne