Ghí Wolfberry BIO 400 ml je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajurvédského receptu přepuštěním 100% BIO másla. Ghi podporuje hubnutí a pomáhá regulovat trávení. Spaluje tuky, detoxikuje tělo tím, že na sebe váže toxiny a radikály, které následně odvádí z těly pryč. Ghí je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla. Pochází z BIO másla, to znamená z mléka krav, které se pasou na trávě. Tím je i samotné Ghí kvalitnější. Navíc má dlouhou trvanlivost, nepřepaluje... Celý popis
Koupit za 189 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Wolfberry Ghí přepuštěné máslo 400 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
215 Kč
Koupit za 215 Kč

Wolfberry Ghí přepuštěné máslo 400 ml
Doprava:
49 Kč
189 Kč
Koupit za 189 Kč

Wolfberry Ghí - přepuštěné máslo BIO - 400 ml
Doprava:
15 Kč
Skladem
305 Kč
Koupit za 305 Kč

WOLFBERRY Ghí BIO 400 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
269 Kč
Koupit za 269 Kč

Wolfberry Ghí máselný tuk Bio 400 ml
Doprava:
55 Kč
249 Kč
Koupit za 249 Kč
Popis
Ghí Wolfberry BIO 400 ml je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajurvédského receptu přepuštěním 100% BIO másla.
Ghi podporuje hubnutí a pomáhá regulovat trávení.
Spaluje tuky, detoxikuje tělo tím, že na sebe váže toxiny a radikály, které následně odvádí z těly pryč.
Ghí je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla. Pochází z BIO másla, to znamená z mléka krav, které se pasou na trávě. Tím je i samotné Ghí kvalitnější. Navíc má dlouhou trvanlivost, nepřepaluje se a není nutné jej chladit.
Více informací
Ghí je 100% čistý máselný tuk, který je zbaven vody. Má příjemnou máslovou vůni a velmi intenzivní chuť s lehkým oříškovým aroma. Na výrobu jsme použili certifikované BIO máslo, zpracované z kvalitní kravské smetany. Ghí je oproti klasickému máslu lépe stravitelnější, neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Máselný tuk, kterému se dnes říká podle indické kuchyně ghí, není žádnou novinkou ani v českých luzích a hájích. Naše babičky, nebo slavná kuchařka Magdalena Dobromila Rettigová, mu říkaly přepuštěné máslo nebo šmolc. Oceňovaly především to, že díky absenci vody a bílkovin nežlukne, takže v dobře uzavřené nádobě vydrží na chladném a temném místě i několik měsíců.
Ghí je čistý tuk, který se připravuje velice pomalým přepouštěním másla. Při této proceduře se z másla odpařuje voda, ale i vznikající pěna, ve které jsou mléčné bílkoviny, cukry a další látky, které obsahuje běžné máslo. Výsledným produktem je opravdu čistý tuk, který má žlutou barvu a lahodnou máslovou vůni i chuť s mírně nasládlým, ořechovým podtónem.
Ghí se sice vyrábí z másla, ale díky zpracování se v něm nenachází laktóza ani kasein. Díky této vlastnosti si ho mohou, po poradě s lékařem, dopřát i lidé, kteří mají rádi chuť másla, ale trpí alergií na některou z mléčných složek.
Další z jeho neocenitelných vlastností je velmi vysoký bod zápalnosti, který se pohybuje okolo 240°C. Této schopnosti je dosaženo právě díky tomu, že při přepouštění másla jsou odstraněny všechny jeho příměsi. Při pečení nebo smažení tak nedochází k přepalování látek obsažených v tucích s nižším bodem kouřivosti a k jejich škodlivému uvolňování do potravin.
Wolfberry ghí je vyráběno z mléka z českých BIO farem, které se při péči o svou půdu a kravičky obejdou bez pesticidů, průmyslových hnojiv, nebo jiných chemikálií. Při jeho výrobě se nepoužívá umělých dochucovadel, barviv ani aroma, takže zákazník dostane ghí opravdu v jeho přirozené barvě, chuti a vůni.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie: 883 kcal / 3700 kJ; Tuky: 99.9g – z toho 67.4g nasycené mastné kyseliny; Bílkoviny: 0.8g; Sacharidy: 0.1g – z toho cukry 0.1g; Sůl: 0g;
Minimální trvanlivost
V uzavřené nádobě na chladném a temném místě minimálně 12 měsíců. Při teplotě do 20°C můžete ghí skladovat i mimo lednici.
Země původu
Česká republika
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Obsah
400 ml
Ghi podporuje hubnutí a pomáhá regulovat trávení.
Spaluje tuky, detoxikuje tělo tím, že na sebe váže toxiny a radikály, které následně odvádí z těly pryč.
Ghí je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla. Pochází z BIO másla, to znamená z mléka krav, které se pasou na trávě. Tím je i samotné Ghí kvalitnější. Navíc má dlouhou trvanlivost, nepřepaluje se a není nutné jej chladit.
Více informací
Ghí je 100% čistý máselný tuk, který je zbaven vody. Má příjemnou máslovou vůni a velmi intenzivní chuť s lehkým oříškovým aroma. Na výrobu jsme použili certifikované BIO máslo, zpracované z kvalitní kravské smetany. Ghí je oproti klasickému máslu lépe stravitelnější, neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Máselný tuk, kterému se dnes říká podle indické kuchyně ghí, není žádnou novinkou ani v českých luzích a hájích. Naše babičky, nebo slavná kuchařka Magdalena Dobromila Rettigová, mu říkaly přepuštěné máslo nebo šmolc. Oceňovaly především to, že díky absenci vody a bílkovin nežlukne, takže v dobře uzavřené nádobě vydrží na chladném a temném místě i několik měsíců.
Ghí je čistý tuk, který se připravuje velice pomalým přepouštěním másla. Při této proceduře se z másla odpařuje voda, ale i vznikající pěna, ve které jsou mléčné bílkoviny, cukry a další látky, které obsahuje běžné máslo. Výsledným produktem je opravdu čistý tuk, který má žlutou barvu a lahodnou máslovou vůni i chuť s mírně nasládlým, ořechovým podtónem.
Ghí se sice vyrábí z másla, ale díky zpracování se v něm nenachází laktóza ani kasein. Díky této vlastnosti si ho mohou, po poradě s lékařem, dopřát i lidé, kteří mají rádi chuť másla, ale trpí alergií na některou z mléčných složek.
Další z jeho neocenitelných vlastností je velmi vysoký bod zápalnosti, který se pohybuje okolo 240°C. Této schopnosti je dosaženo právě díky tomu, že při přepouštění másla jsou odstraněny všechny jeho příměsi. Při pečení nebo smažení tak nedochází k přepalování látek obsažených v tucích s nižším bodem kouřivosti a k jejich škodlivému uvolňování do potravin.
Wolfberry ghí je vyráběno z mléka z českých BIO farem, které se při péči o svou půdu a kravičky obejdou bez pesticidů, průmyslových hnojiv, nebo jiných chemikálií. Při jeho výrobě se nepoužívá umělých dochucovadel, barviv ani aroma, takže zákazník dostane ghí opravdu v jeho přirozené barvě, chuti a vůni.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie: 883 kcal / 3700 kJ; Tuky: 99.9g – z toho 67.4g nasycené mastné kyseliny; Bílkoviny: 0.8g; Sacharidy: 0.1g – z toho cukry 0.1g; Sůl: 0g;
Minimální trvanlivost
V uzavřené nádobě na chladném a temném místě minimálně 12 měsíců. Při teplotě do 20°C můžete ghí skladovat i mimo lednici.
Země původu
Česká republika
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Obsah
400 ml
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Hmotnost | 700 g |
Bio | ne |