JAPONSKÉ KUCHÁŘSKÉ NOŽE Z OCELI S VYSOKÝM OBSAHEM UHLÍKU Sada 10 kusů Profesionální japonské kuchyňské nože mají vysokoúhlou ocel (s vysokým obsahem uhlíku) – která dodává bezkonkurenční ostrost a vysokou odolnost proti korozi a poškození. Karbonizace mění vlastnosti oceli a nasycuje její vrstvy uhlíkem, což má vliv na posílení oceli. Japonské kuchyňské nože, které hledá každý milovník vaření. Objevte japonskou kombinaci síly a krásy. Dnes se z vás stane opravdový šéfkuchař. Tyto nože jsou perfektní... Celý popis

Koupit za 1 899 Kč

Popis

JAPONSKÉ KUCHÁŘSKÉ NOŽE Z OCELI S VYSOKÝM OBSAHEM UHLÍKU
Sada 10 kusů

Profesionální japonské kuchyňské nože mají vysokoúhlou ocel (s vysokým obsahem uhlíku) – která dodává bezkonkurenční ostrost a vysokou odolnost proti korozi a poškození. Karbonizace mění vlastnosti oceli a nasycuje její vrstvy uhlíkem, což má vliv na posílení oceli.
Japonské kuchyňské nože, které hledá každý milovník vaření. Objevte japonskou kombinaci síly a krásy. Dnes se z vás stane opravdový šéfkuchař.
Tyto nože jsou perfektní jako rafinovaný, jemný a elegantní dárek, bez ohledu na příležitost. Budou ideálním dárkem pro profesionály, pokročilé kuchaře, ale i pro začátečníky a běžné uživatele kuchyně.
Japonské kuchařské nože šité na míru vašim potřebám
Precizní ostrost – krájení batátů pro ně není žádný problém. Leštění brouskem s vysokým stupněm ostrosti zaručuje vynikající ostrost.
Elegantní a moderní design – japonské kuchyňské nože se hodí do klasické i moderní kuchyně. Vzor v damascénském stylu navržený laserovou technologií – odolný a nevybledne.
Spokojenost s používáním profesionálního vybavení
Odolnost a dlouhá životnost – japonské nože se dříve dědily z generace na generaci. Laserová technologie zabraňuje hluboké oxidaci oceli způsobující korozi (až 18x delší životnost). Vysoká tvrdost materiálu zaručuje odolnost proti deformaci a delší ostrost nože.
Skvělý pocit v ruce – dokonale tvarovaná rukojeť zajišťuje ergonomii a pohodlí při používání. Vhodné pro začátečníky i zkušené kuchaře.
Zahrnuty typy nožů (sada obsahuje):

20,5 cm – kuchařský (univerzální nůž)
20 cm – na chléb
20 cm – plátkovací (řezání velkou čepelí)
19,5 cm – Kiritsuke (pro přípravu sushi, filetování ryb)
18,5 cm – sekáček (na krájení zeleniny na tenké plátky nebo na porcování masa)
18 cm – Santoku (na krájení, porcování a sekání masa, zeleniny a ryb)
15 cm – na vykosťování (pro přesné oddělení masa od kostí)
13 cm – malý plátkovací
12,5 cm – malý Santoku (krájení, drcení a sekání masa, zeleniny a ryb)
9,5 cm – loupací

Nože odolné proti korozi a rzi

Protiskluzová dřevěná rukojeť
Třívrstvá kompozitní ocel
Vysoce karbonová ocel
Extrémně ostrá ocel s úhlem broušení 15°
Dokonale řemeslně zpracované
Čepel a rukojeť vytvářejí rovnováhu
Zaručuje tvrdost a odolnost
Zobrazit více